ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΟΥ ΙΕΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ
Ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία το 3ο πρόγραμμα Erasmus+ που εκτέλεσε για φέτος το ΙΕΚ Γρεβενών δηλαδή την μετεκπαίδευση των σπουδαστών μαγειρικής στην Ιταλία στην πόλη Ascoli Piceno με θέμα την μεσογειακή διατροφή.
Κατά την διάρκεια του προγράμματος 14 ημερών οι σπουδαστές εκπαιδεύτηκαν στην Ιταλική κουζίνα σε εστιατόρια της πόλης Ascoli Piceno. Παράλληλα παρακολούθησαν 6ήμερο σεμινάριο ιταλικής γλώσσας, σεμινάριο κρασιού, επίσκεψη σε εργοστάσιο παραγωγής ελαιόλαδου, επίσκεψη σε εργοστάσιο σοκολάτας και ολοήμερη πολιτιστική επίσκεψη στις πόλεις Περούτζια και Νόρσια.
Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης στην πόλη Ascoli Piceno, οι σπουδαστές του ΙΕΚ επισκέφτηκαν για 3 μέρες την Ρώμη όπου τους δόθηκε οι ευκαιρία να δουν από κοντά αρκετά από τα φημισμένα αξιοθέατα της πόλης.
Όλα τα έξοδα ταξιδιού, διαμονής, διαβίωσης και εκπαίδευσης των σπουδαστών καλύφτηκαν μέσω του προγράμματος Erasmus+. Η υποβληθείσα μελέτη, οργάνωση και επίβλεψη του προγράμματος έγινε από τον διευθυντή του ΙΕΚ Γρεβενών Τσιουμπέρη Στέργιο.
Περισσότερες φωτογραφίες υπάρχουν στην ιστοσελίδα του ΙΕΚ http://iek-greven.gre.sch.gr/ και στο facebook του ΙΕΚ Γρεβενών.
- Προηγούμενο Στο γέροντά μου, μακαριστό π.Αυγουστίνο
- Επόμενο Τμήμα παραδοσιακών χορών του Δήμου Γρεβενών