Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Κινηματογράφος Γρεβενών
PAPAGEORGIOU
Jumbo
Χορός Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών
Stand Up Comedy

Grevenamedia @facebook

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
POTIKA MYRTO
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ

Κατηγορίες

delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και η δεύτερη συνάντηση στη Σχολή Γονέων και Νέων Ζευγαριών της Ιεράς Μητροπόλεως Γρεβενών, με θέμα τον παιδικό αλκοολισμό

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και η δεύτερη συνάντηση στη Σχολή Γονέων και Νέων Ζευγαριών της Ιεράς Μητροπόλεως Γρεβενών, με θέμα τον παιδικό αλκοολισμό, σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτησιογόνων Ουσιών Ν. Γρεβενών «Ορίζοντες».

DSC_1021 DSC_1023 DSC_1026

Η πρώτη ομιλήτρια, κα. Φανή Ιορδανίδου, με γλαφυρό, παραστατικό και κατανοητό τρόπο έκανε λόγο για το τι και πότε κάτι σημαίνει εξάρτηση,  ενώ τόνισε το γεγονός πως δεν πρέπει να βάζουμε εύκολα ταμπέλες γύρω από αυτό το θέμα. Αμέσως μετά η κα. Μαρία Κατσαρού έδειξε και σχολίασε τα αποτελέσματα μίας πανευρωπαϊκής έρευνας που αφορούσε και στην χώρα και τον νομό των Γρεβενών για την σχέση των εφήβων με το αλκοόλ. Σύμφωνα με την έρευνα η χρήση του αλκοόλ στον νομό μας είναι αρκετά αυξημένη, αποδεικνύοντας το έλλειμμα στις οικογενειακές σχέσεις. Από την τελευταία λέξη πιάστηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ, για να πει με την σειρά του από την πολυετή πνευματική του πείρα πως το κυριότερο πρόβλημα είναι πως υπάρχει τρομερό έλλειμμα αγάπης ανάμεσα στο ζευγάρι και κατ’ επέκταση στα παιδιά εντός των οικογενειών ακόμη και των θεωρητικά «καλύτερων».

Η συζήτηση που ακολούθησε απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο το ενδιαφέρον και την αγωνία για το φαινόμενο. Η συζήτηση έκλεισε με τον διαπίστωση πως για την αντιμετώπιση αυτού χρειάζεται η συμμετοχή όλων των φορέων της κοινωνίας.

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Ράδιο 101.5
Διαφήμιση
Αγγελία
ΤΣΙΟΓΚΑΣ

Follow Us

ΦΥΛΑΞΗ
 
Αγγελία για εργασία
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5