email επικοινωνίας

email επικοινωνίας: [email protected]

Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΤΑΞΙ
Τζιόβας Ανδρέας
Loco delivery

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΕΙΕΤ
Ράδιο 101.5
Ζιώγας

Grevenamedia @facebook

tsiarsiotis
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΙΩΑΝΝΑ

Κατηγορίες

Μαχητής:… «Ενιωθαν να απολλαμβάνουν…» την απαξίωση του Δημοτικού Συμβουλίου. «Δεν συγκίνησε» τον κ.Δασταμάνη… αυτός o τραμπουκισμός…

Ένα πύρινο άρθρο για τον υβριστή του θεσμού του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και για την σιωπή του Γ.Δασταμάνη δημοσιεύθηκε την Τρίτη στην τοπική εβδομαδιαία εφημερίδα «Μαχητής» .

Η εφημερίδα αναφέρεται ακόμη «σ΄αυτούς που πρεσβεύουν την σπέκουλα… και το χαρτζιλίκι. Εμμέσως αναφέρει το άρθρο και μία απειλή… «Σταμάτα μην γράφεις για το καλό σου!!!» Στο τέλος «καρφώνει» τους αδέ-ξιους ή επι-δέξιους των κλειστών ιερατείων. Το ενδιαφέρον άρθρο έχει ως εξής:

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι από το προηγούμενο σχόλιο για τα όσα διαδραματί­στηκαν σε προηγούμενο Δημ. Συμβούλιο και ένα άλλο επεισόδιο διαδραματίστηκε σε ένα αμέσως επόμενο που παραλίγο να μεταβληθεί σε ριγκ αν δεν επενέβαιναν οι ψυχραιμότεροι! Και ποιοι ήταν οι ψυχραιμότεροι;

Δυστυχώς ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου και η αρχη­γός της μείζονος αντιπολίτευσης και φυσικά η κα Ντάγκα που στιγμάτισε το επεισόδιο.

Αλήθεια δεν συγκίνησε κανέναν από τους παριστάμενους ούτε τον κ. Δήμαρχο η συμπεριφορά ενός ανθρώπου που μπήκε στην αίθουσα με σκοπό να τραβήξει φωτογραφίες και φέρετε να εξύβρισε δημοτικό σύμβουλο; Μήπως κάποιοι βλέποντας τέτοιες συμπεριφορές ένιωθαν να το απολαμβάνουν κάπως;

Δεν θέλουμε να ασχοληθούμε με το περιστατικό γιατί γνωρίζουμε πρόσωπα και καταστάσεις. Γιατί και μεις κάποτε πήγαμε να γλιτώσουμε κάποια εκα­τομμύρια (σε δραχμές) για το δήμο και βρεθήκαμε να πλη­ρώνουμε και από την τσέπη μας!!!

Δεν θέλουμε να συμμετέχουμε σε τέτοιους είδους αντι­παραθέσεις και καβγάδες με ανθρώπους που ένα σκοπό έχουν να σε παρασύρουν μέσα στην λάσπη για να σε νική­σουν εύκολα.

Δεν θέλουμε πλέον να ασχοληθούμε με όσους πρε­σβεύουν την χυδαιότητα, την λασπολογία, την αδιαφάνεια την σπέκουλα και το… χαρτζιλίκι.

Όσοι λοιπόν ανέχονται και υποθάλπτουν τέτοιες πρακτι­κές με διατεταγμένους κήνσορες της αδιαφάνειας, της δουλοπρέπειας και της καμαρίλας ας τους λουστούν και όταν έρθει η ώρα ας απολογηθούν σ όσους τους εμπιστευτήκαν στις θέσεις από τις οποίες αισθάνονται πρόσκαιρα ισχυροί και Δον Κιχότηδες..

Όσοι έσπειραν ανέμους θα θερίσουν θύελλες.

Κομήτες και διάτονοι αστέρες πέρασαν πολλοί από το νομό όσοι διάλεξαν τους τραμπούκους τους δολοπλόκους και τους αυλοκόλακες απλά… εξαφανίστηκαν. ..

Εμείς αδιαφορούμε γι’ αυτούς που λιποτακτούν, που δεν αντέχουν την κρητική και την άλλη άποψη.

Αδιαφορούμε που μας λένε “Σταμάτα μην γράφεις για το καλό σου”

Ποιό άραγε είναι το καλό;

Με αυτά τα καλά και συμφέροντα φτάσαμε εδώ που φτά­σαμε.

Ο κόσμος όμως δεν αλλάζει μα αυτές τις σιωπές και τα δεν βαριέσαι.

Γιατί μ αυτές τις λογικές του δε βαριέσαι, εγώ θα βγάλω το φίδι από την τρύπα, επιτρέπεις κάτι απίθανους τύπους να μην τους χαρακτηρίσω όπως θα έπρεπε να σε περνάνε για…μακάκα…

Όταν τα πάντα καταρρέουν γύρω μας και κάποιοι υιοθε­τούν ή υποθάλπουν τέτοια φαινόμενα τότε απλά είναι ακα­τάλληλοι να αντιμετωπίσουν τα δύσκολά και τα σοβαρά. Ο χρόνος και η ιστορία θα’ ναι αμείλικτοι με τους πονη­ρούς, τους δειλούς και τους αδέ-ξιους ή επί-δέξιους… των κλειστών ιερατείων.

Ε. Τσακνάκης

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα

interactive
Επιμελητήριο Γρεβενών
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
ΤΑΞΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
-Διεύθυνση-GrevenaMedia

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
Ζητείται κυρία για φροντίδα ηλικιωμένης
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Πωλείται
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
ΗΛΕΚΤΡΟΝ