Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ
ΔΕΗ | Αγροτικά ΓΑΙΑ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών του έργου «Εργασίες ανακατασκευής τμήματος καταστρώματος Υψηλής Γέφυρας Σερβίων»

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας ανακοινώνεται, μετά από Απόφαση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών ανακατασκευής τμήματος καταστρώματος της Υψηλής Γέφυρας Σερβίων-Κοζάνης, που βρίσκεται στην Εθνική Οδό Κοζάνης – Λάρισας, από 10-04-2024 και θα ισχύει για δύο μήνες ως ακολούθως:

 

Α) Την εναλλάξ κυκλοφορία (λόγω στένωσης) της Εθνικής Οδού Κοζάνης-Λάρισας, από τη Χ/Θ 19+000 έως τη Χ/Θ19+300 (υψηλή γέφυρα Σερβίων), όπου χ.θ 0+000 ο κόμβος στην πρώην γέφυρα Ο.Σ.Ε. στην ανατολική είσοδο της πόλης της Κοζάνης.

Β) Η κυκλοφορία των οχημάτων επί της Υψηλής Γέφυρας Σερβίων δεν θα διακόπτεται, αλλά θα διεξάγεται στο εναπομείναν τμήμα της οδού, εναλλάξ ανά κατεύθυνση, σύμφωνα με το τυπικό σχέδιο 2.1.3. των Οδηγιών Μελετών Οδικών Έργων (ΟΜΟΕ-ΣΕΕΟ).

Γ) Στην περίπτωση που η περιοχή επέμβασης υπερβαίνει τα 50 μ., η κυκλοφορία θα ρυθμίζεται από σημαιοφόρους με τη χρήση ενδοεπικοινωνίας. Για χρονικό διάστημα πενήντα πέντε (55) ημερών το μέτρο της εναλλάξ κυκλοφορίας θα εφαρμοσθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας  (ώρες 07:00 έως 17:00), ενώ για επιπλέον πέντε (5) ημέρες το μέτρο θα ισχύσει και κατά τη διάρκεια της νύχτας (όλο το 24ωρο). Στην τελευταία περίπτωση (24ωρες εργασίες στεγανοποίησης-μόνωσης), θα χρησιμοποιηθούν φορητοί φωτεινοί σηματοδότες, οι οποίοι θα λειτουργούν σε εύρος 400 μέτρων περίπου.

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ