Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα για τον εντοπισμό ενός ατόμου στη λίμνη Περδίκκα Εορδαίας Κοζάνης, που αγνοείται από χθες τη νύχτα 20 Φεβρουαρίου, όταν αναποδογύρισε η βάρκα στην οποία επέβαινε μαζί με ένα ακόμα άτομο το οποίο κατάφερε να βγει στην ακτή.

Κλιμάκιο της ΕΜΑΚ από την Θεσσαλονίκη αναμένεται στον Περδίκκα Εορδαίας προκειμένου να βοηθήσει στις έρευνες ανεύρεσης του αγνοούμενου. Στην περιοχή, αναμένεται και δύτης από την Καστοριά για να συμμετάσχει στις έρευνες.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, ο θηροφύλακας της λίμνης μαζί με τον πρόεδρο του Συλλόγου Ερασιτεχνών Άλιέων Εορδαιας με μια πλαστική βάρκα προσπάθησαν να εντοπίσουν παράνομα δίκτυα αλιείας στην λίμνη.

Για άγνωστο λόγο, η βάρκα τους αναποδογύρισε και οι δύο άνδρες βρέθηκαν στο νερό. Ο θηροφυλακας κατάφερε να βγει στη ακτή και ειδοποίησε την αστυνομία, ενώ αγνοείται ο δεύτερος επιβαίνων στη βάρκα. Οι έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, κατά την διάρκεια της νύχτας, απέβησαν άκαρπες.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα kozan.gr στις ολονύκτιες έρευνες υπό την επίβλεψη της Πυροσβεστικής συμμετείχαν και ιδιώτες που αναζητούσαν με τις βάρκες τους τον αγνοούμενο.