Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΖΗΤΕΙΤΑΙ

Grevenamedia @facebook

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Ράδιο 101.5
Ζιώγας
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Κοζάνη: Εκτός λειτουργίας ο αξονικός τομογράφος του Μαμάτσειου Νοσοκομείου

Ο αξονικός τομογράφος του νοσοκομείου της Κοζάνης, αγοράς 2003, από την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου το πρωί δεν λειτουργεί.Σύμφωνα με πληροφορίες  πλέον υπάρχει πρόβλημα στο κινούμενο κάθισμα, όπου τοποθετείται ο εξεταζόμενος.
Στις 14 Νοεμβρίου άλλαξαν λυχνία, ενώ ο διοικητής του Μαμάτσειου – Μποδοσάκειου μίλησε στο για ανεπανόρθωτη βλάβη του μηχανήματος και φαίνεται ότι είχε δίκιο. Τώρα το πώς αποφασίστηκε η πρόσκαιρη λύση για αλλαγή της λυχνίας είναι ένα άλλο θέμα, προφανώς ως λύση ανάγκης μέχρι να προχωρήσουν οι διαδικασίες για αγορά νέου μηχανήματος.

Την  Δευτέρα, την παραμονή πρωτοχρονιάς η εταιρία θα έρθει να ελέγξει το μηχάνημα, το οποίο παρουσίασε νέα βλάβη. Από τις 13 Νοεμβρίου έως και τις 16 Δεκεμβρίου ο αξονικός δε λειτουργούσε πάλι, πάνω δηλαδή από ένα μήνα, όπως και από τις 7 Μαΐου για δέκα περίπου μέρες.

435.000 ευρώ εξασφαλίστηκαν για το νέο τομογράφο 16 τομών plus, ο διαγωνισμός βρίσκεται ήδη στον αέρα, αλλά δεν μπορεί κανείς να δώσει χρονοδιάγραμμα για το πότε θα έρθει ο νέος. Αυτό φαίνεται να κοστίζει ιδιαίτερα στους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας, με τις διακομιδές στο Μποδοσάκειο να θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των ασθενών.

Το νέο έτος βρίσκει την πρωτεύουσα της Δυτικής Μακεδονίας χωρίς αξονικό τομογράφο και με μαγνητικό τομογράφο που λειτουργεί δέκα μόνο μέρες το μήνα.

 

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ζητούνται
Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Πωλείται
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5