CINE GREVENA Κινηματογράφος

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ
Alpha Bank

Grevenamedia @facebook

ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

Κατηγορίες

ΥΓΡΑΕΡΙΟ
Loco delivery
ΙΩΑΝΝΑ
ΕΜΒΟΛΙΟ
Εμβόλιο

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Ράδιο 101.5
Κοζάνη- Γραφείο
Ζιώγας

Κώτσιος Αθανάσιος: Συνάντηση με τη διοίκηση- Τσάι με τον διευθύνοντα

Ο Κώτσιος Αθανάσιος, Γενικός Σύμβουλος της Ομοσπονδίας Τραπεζοϋπαλλήλων, της ΟΤΟΕ και Επικεφαλής του Νομαρχιακού Παραρτήματος της ΟΤΟΕ στον νομό Λάρισας με δελτίο τύπου αναφέρει τα εξής  :
Πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Τετάρτη συνάντηση του πιο ανεπαρκούς, μη αναλογικού – μη αντιπροσωπευτικού Προεδρείου του ΣΥΕΤΕ με τη Διοίκηση της ΕΤΕ.
Το συγκεκριμένο Προεδρείο δεν είναι απλά σε πλήρη δυσαρμονία με το εκλογικό αποτέλεσμα αλλά και σε πλήρη αναντιστοιχία με τις ανάγκες των εργαζομένων στην ΕΤΕ και τη θέλησή τους να υπάρξουν άμεσες ενέργειες από τον ΣΥΕΤΕ ώστε να δρομολογηθούν λύσεις από τη Διοίκηση στα καθημερινά τους προβλήματα.
Για κάθε Σύλλογο, η συνάντηση με τον Πρόεδρο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο αποτελεί ευκαιρία διαπραγμάτευσης σε ανώτατο επίπεδο και ευκαιρία επίλυσης των πιο σημαντικών ζητημάτων. Πρέπει να αντιμετωπίζεται με σοβαρότητα και να υπάρχει άρτια προετοιμασία.
Όλοι οι συνάδελφοι σε αυτή τη συνάντηση, περίμεναν από το Προεδρείο του ΣΥΕΤΕ να διαπραγματευτεί σκληρά, να πιέσει τη Διοίκηση ώστε να δώσει συγκεκριμένες λύσεις στα προβλήματα και συγκεκριμένες απαντήσεις στα πολύ κρίσιμα ζητήματα που δημιουργούν εργασιακή ανασφάλεια και αβεβαιότητα.
Να μπει δηλαδή ασπίδα και να προστατέψει τους συναδέλφους που πιέζονται σε όλα τα επίπεδα.
Αντί αυτού, με δύο ημέρες καθυστέρηση, βγήκε μια τρισέλιδη ανακοίνωση από το Προεδρείο του ΣΥΕΤΕ όπου αριθμούσε τα προβλήματα των συναδέλφων τα οποία αναφέρθηκαν στη συνάντηση. Βέβαια όπως είναι φυσικό όλα αυτά είναι γνωστά πρώτα από όλα στη Διοίκηση αλλά και στους συναδέλφους που τα βιώνουν καθημερινά…
Όλοι λοιπόν οι συνάδελφοι περίμεναν να φτάσουν στο τέλος της ανακοίνωσης για να δουν το αποτέλεσμα αυτής της «εποικοδομητικής» συνάντησης και να δουν τις λύσεις στα προβλήματά τους που κατάφερε να φέρει ο ΣΥΕΤΕ.
Το αποτέλεσμα μηδενικό.
Πέρα από την απαρίθμηση των θεμάτων δεν υπήρξε καμία πίεση από την πλευρά του προεδρείου και καμία συγκεκριμένη απάντηση από τη Διοίκηση!
Η διαπραγμάτευση μετατράπηκε σε απογευματινό τσάι με τη Διοίκηση…
Ελπίζουμε για το καλό των συναδέλφων να υπάρξουν πιο συγκεκριμένες λύσεις και απαντήσεις στη συνάντηση της Δευτέρας με τη Γενική Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού.
Είναι προφανές βέβαια ότι το Προεδρείο αυτό συνεχίζει την τακτική της αφωνίας και της απραξίας. Είναι πασιφανές ότι αποδεικνύεται ανεπαρκές και «κατώτερο των περιστάσεων».
Για το λόγο αυτό ως «ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ» ζητούμε άμεσα να γίνει Δ.Σ. του ΣΥΕΤΕ. Αυτό να αποφασίσει μια σειρά συνδικαλιστικών ενεργειών που θα έχουν αποτέλεσμα, θα αποτελέσουν μοχλό πραγματικής πίεσης απέναντι στη Διοίκηση και θα αποδεικνύουν ότι πραγματικά ο ΣΥΕΤΕ είναι ανάχωμα στην προσπάθεια ανατροπής των εργασιακών μας δικαιωμάτων. Αυτό να προετοιμάσει μια οργανωμένη και συντονισμένη αντίδραση.
Στις κρίσιμες αυτές στιγμές χρειάζεται η αξιοποίηση όλων όσων έχουν ειδικές γνώσεις, δεξιότητες και εμπειρία σε θέματα που αφορούν στη διαπραγμάτευση και στη διαμόρφωση του νέου τοπίου στην ΕΤΕ.
Δεν μπορούμε να περιμένουμε από το νέο Πρόεδρο να μάθει τώρα να διαπραγματεύεται «στου Κασίδη το κεφάλι».
 
Χρειάζεται συστράτευση για να μετατραπεί ο ΣΥΕΤΕ, από έναν Σύλλογο ουραγό – παθητικό θεατή των εξελίξεων και ενημέρωσης των αλλαγών από τις εγκυκλίους σε έναν Σύλλογο Διεκδικητικό, Αγωνιστικό και Αποτελεσματικό. Σύλλογο που θα διαπραγματεύεται πριν και δεν θα έπεται των αλλαγών. 
Εμείς σε αυτή την προσπάθεια θα μπούμε ΜΠΡΟΣΤΑ.
Κοιτάμε ΜΠΡΟΣΤΑ! Πάμε ΜΠΡΟΣΤΑ!
Διασφαλίζουμε το ΜΕΛΛΟΝ και την ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ μας
«ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ»
  ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΔΕΗ banner
Τζιόβας Ανδρέας
ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Argo Grevena
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Δυάρι διαμέρισμα Ίωνος Δραγούμη 2
Γκαρσονιέρα Αριστείδου 27
Γκαρσονιέρα Καραϊσκάκη 7 (πολιτιστικό κέντρο)
Διαμέρισμα παλιά κτελ
Κατάστημα πρώην ADMIRAL
Καφέ Crystal
ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
Πωλείται διαμέρισμα-Εμμανουήλ Παπά 7
Κεντρική πλατεία Γρεβενών
Πωλείται στο Περιβόλι
Ζητείται
Πωλείται οικόπεδο
Για εργασία-Μόναχο
Παύλου Μελά
Απέναντι από τα Δικαστήρια
Παλαιολόγου 58
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ- Κέντρο πόλης
ΤΑΞΙ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com