Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Πίνδος
PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Κλείνει την πρόσβαση σε μη εγγεγραμμένους χρήστες το Facebook

Το Facebook, όπως αναφέρει το BBC σε δημοσίευμά του, κλείνει τις πόρτες του και απαγορέυει την πρόσβαση σε εσωτερικές του σελίδες σε χρήστες του Internet, που δεν διαθέτουν λογαριασμό στο κοινωνικό δίκτυο, υπακούοντας σε απόφαση Βελγικού διακαστηρίου.
Σύμφωνα με το βούλευμα, το Facebook θα πρέπει να σταματήσει να παρακολουθεί τη διαδικτυακή δραστηριότητα των χρηστών που δεν διαθέτουν λογαριασμό στο κοινωνικό δίκτυο, στα πλαίσια μιας υπόθεσης που ξεκίνησε στις αρχές του 2015 κατόπιν μελέτης της Βελγικής Αρχής προστασίας προσωπικών δεδομένων σε συνεργασία με πανεπιστήμια της χώρας.
Τα πορίσματα της μελέτης, είχαν δείξει ότι το Facebook παρακολουθούσε μέσω cookies τους λογαριασμούς των χρηστών αλλά και την δραστηριότητα μη εγγεγραμμένων χρηστών εν αγνοία τους.
Το Facebook, είχε αντιπαραβάλλει ότι προβαίνει σε αυτή την ενέργεια για να προασπίσει την ασφάλεια των χρηστών του.
Κάτι όμως το οποίο αντιβαίνει την σχετική νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, βάσει της οποίας θα πρέπει να προηγείται ειδική προειδοποίηση πριν από την εγκατάσταση cookies, στον υπολογιστή κάποιου χρήστη.
Μετά την συμμόρφωση του Facebook με το βούλευμα, αναμένεται και η τελική απόφαση του Βελγικού δικαστηρίου η οποία μεταφράζεται στα Αγγλικά, σύμφωνα με το BBC.

 

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΟΠΑΠ
ΦΥΛΑΞΗ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
Αγγελία για εργασία
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης