Κινηματογράφος-CINE GREVENA
GIANAKOPOULOS

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ
Alpha Bank

Grevenamedia @facebook

ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

Κατηγορίες

ΥΓΡΑΕΡΙΟ
Loco delivery
ΙΩΑΝΝΑ
ΕΜΒΟΛΙΟ
Εμβόλιο

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Ράδιο 101.5
Κοζάνη- Γραφείο
Ζιώγας

ΚΕ.Π.ΚΑ. Δυτικής Μακεδονίας: Ώρες και μέρες λειτουργίας

Το Δ.Σ. του Κέντρου Προστασίας Καταναλωτών (ΚΕ.Π.ΚΑ.) Δυτικής Μακεδονίας ενημερώνει τους καταναλωτές, ότι τα γραφεία του λειτουργούν τις ημέρες Τρίτη και Παρασκευή και ώρες 09.30 – 12.30 (ΤΗΛ/ΦΑΞ 2461042282)

Επίσης οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνούν με το ΚΕΠΚΑ Δυτ. Μακεδονίας μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: kepka.dytmak@yahoo.gr, όπου μπορούν να αποστέλλουν την καταγγελία-παράπονο-αναφορά-αίτημα τους μαζί με τα στοιχεία επικοινωνίας τους, οπότε και θα επικοινωνεί εκπρόσωπος μας, προκειμένου να συνεννοηθεί και να συνδράμει τον καταναλωτή σε οτιδήποτε χρειάζεται και άπτεται των καταναλωτικών δικαιωμάτων του.

Οι συνθήκες, που βιώνουμε λόγω της πανδημίας του COVID-19, είναι πρωτόγνωρες, έχουν δημιουργήσει δε, δυστυχώς, έδαφος για στρέβλωση των όρων της αγοράς εις βάρος των καταναλωτών, καθώς δεν είναι λίγα τα παραδείγματα, που οι καταναλωτές έχουν πέσει θύματα εκμετάλλευσης και παραπλάνησης, ιδιαιτέρως στο πεδίο των εξ αποστάσεων παραγγελιών και ηλεκτρονικών αγορών. Μάλιστα η σημερινή κατάσταση έχει αναδείξει τη σημαντικότητα της ασφαλούς χρήσης χρηματοπιστωτικών προϊόντων, υπηρεσιών και διαδικασιών. Οι καταναλωτές πρέπει να είναι εξοπλισμένοι αλλά και ενήμεροι για τα νέα δεδομένα ψηφιακής εποχής, που επ’ ευκαιρία της πανδημίας τείνουν να γίνουν δημοφιλή και να καθιερώσουν νέους όρους για την ασφάλεια των συναλλαγών και γενικά τους όρους, που διέπουν αυτές.

Το ΚΕΠΚΑ στέκεται αρωγός στους καταναλωτές και λαμβανομένων όλων των αναγκαίων μέτρων προστασίας της υγείας των καταναλωτών είναι στην διάθεση του καταναλωτικού κοινού για οποιαδήποτε εξωδικαστική συνδρομή εμπίπτει στο πεδίο των καταναλωτικών διαφορών.

 

Σε κάθε περίπτωση, εφιστούμε την προσοχή σ’ όλα τα μέλη μας αλλά και σ’ όλους τους καταναλωτές να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί σε όλες τις ηλεκτρονικές συναλλαγές τους.

Επίσης μπορείτε όλοι οι καταναλωτές, να απευθύνεστε σ’ εμάς για συμβουλευτική συνδρομή στα πλαίσια των νέων νομικών πλαισίων ρύθμισης οφειλών σας, όπως αυτά ισχύουν σήμερα και για τις δυνατότητες, που έχετε για ένταξη σε κάποιο νομοθετικό καθεστώς.

Το Δ.Σ. του ΚΕ.Π.ΚΑ.  Δυτ. Μακεδονίας διαβεβαιώνει τα μέλη και τους φίλους του, ότι καταβάλει κάθε προσπάθεια, για να ανταποκριθεί στις προσδοκίες τους, ιδιαίτερα εν μέσω των συνθηκών που βιώνουμε, χρειάζεται όμως να δράσουμε  συλλογικά δυναμώνοντας την φωνή μας, ώστε να μπορέσουμε να περιορίσουμε τις αρνητικές επιπτώσεις, που προκαλεί η πανδημία σε κοινωνία και οικονομία γι’ αυτό χρειαζόμαστε την στήριξη όλων των καταναλωτών.

Για το  Δ.Σ.

Ο    Πρόεδρος                                                                             Ο  Γ. Γραμματέας

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ                                            ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ

 

                           

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΔΕΗ banner
Τζιόβας Ανδρέας
ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Argo Grevena
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Γκαρσονιέρα Αριστείδου 27
Γκαρσονιέρα Καραϊσκάκη 7 (πολιτιστικό κέντρο)
Διαμέρισμα παλιά κτελ
Ενοικιάζεται Ίωνος Δραγούμη 2
Κατάστημα πρώην ADMIRAL
Καφέ Crystal
ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
Πωλείται διαμέρισμα-Εμμανουήλ Παπά 7
Κεντρική πλατεία Γρεβενών
Πωλείται στο Περιβόλι
Ζητείται
Πωλείται οικόπεδο
Για εργασία-Μόναχο
Παύλου Μελά
Απέναντι από τα Δικαστήρια
Παλαιολόγου 58
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ- Κέντρο πόλης
ΤΑΞΙ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com