Ράδιο Γρεβενά – 101.5

PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
Κινηματογράφος Γρεβενών
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
DONAS
ΙΩΑΝΝΑ
tsiarsiotis
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Καφενείο
KARTSIOUNIS
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Γρεβενών στις 23 Ιουνίου 2015 ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 στο Δημαρχείο (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου), με το μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης

Θέμα 1ο Έγκριση για την υπογραφή “Πρωτοκόλλου Συνεργασίας” με τους κοινωνικούς εταίρους που συμμετέχουν στην Σύμπραξη της Π.Ε. Γρεβενών.
Πληροφορίες: Γραφείο Δημάρχου
Εισηγητής: Δασταμάνης Γεώργιος Δήμαρχος Γρεβενών

Ο Πρόεδρος σε κατεπείγουσες περιπτώσεις, σύμφωνα με την παρ. 5 του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, συγκαλεί Δημοτικό Συμβούλιο και η πρόσκληση γνωστοποιείται και την ημέρα της συνεδρίασης.
Η Συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα διότι, ο Δήμος παρέλαβε πρόσκληση από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης στις 22-06-2015 και
για τη συνέργειας των Εταίρων και την κατοχύρωση αυτής με την συνυπογραφή του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας για την υλοποίηση των δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΕ/FEAD) χρειάζεται η λήψη απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου έως τις 23-06-2015 (παράδοση απόφασης στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας) και επιπλέον για την υποβολή του πρωτοκόλλου συνεργασίας και της επιτροπής παραλαβής στην Αρχή Διαχείρισης έχει οριστεί καταληκτική ημερομηνία η 26η Ιουνίου 2015.
Επίσης το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων υποστηρίζει Εθνικά Συστήματα μέσα από τα οποία διανέμονται στους απόρους τρόφιμα καθώς και δραστηριότητες για τη συλλογή, μεταφορά, αποθήκευση και διανομή δωρεάν τροφίμων. Στηρίζει συνοδευτικά μέτρα για την παροχή τροφίμων και δραστηριότητες που συμβάλλουν στην κοινωνική ενσωμάτωση των απόρων. Η δράση αυτή για το Δήμο μας θεωρείται απαραίτητη και αναγκαία για τη στήριξη των απόρων.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Πασχαγιαννίδης Αχιλλέας

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
Ζητείται
ΟΠΑΠ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης
jumbo