Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΖΗΤΕΙΤΑΙ

Grevenamedia @facebook

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Ράδιο 101.5
Ζιώγας
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών την Τετάρτη 16 Μαΐου

Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών, που θα γίνει στις 16 Μαΐου 2018 ημέρα Τετάρτη και ώρα 15:00 στο Δημαρχείο (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου), με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Αυτοτελές Τμήμα Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης

Εισηγητής: Φαρμάκης Γρηγόριος Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης και Εμπορίου

Θέμα     1ο Διοργάνωση έκθεσης τοπικών προϊόντων

Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών 

Εισηγητής: Αδάμος Ματθαίος Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών

Θέμα     2ο Καθορισμός αμοιβής δικηγόρου για την εκπροσώπηση του Δήμου σε ακροαματική διαδικασία ενώπιον της Επιτροπής Ακροάσεως της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων (ΕΕΤΕ) στην Αθήνα στις 21-05-2018.

Πληροφορίες: Καραμήτρος Βασίλειος

        Ο Πρόεδρος σε κατεπείγουσες περιπτώσεις, σύμφωνα με την παρ. 5 του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, συγκαλεί Δημοτικό Συμβούλιο και η πρόσκληση γνωστοποιείται και την ημέρα της συνεδρίασης.

Πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης: Ο Δήμος Γρεβενών προκειμένου να στηρίξει τους παραγωγούς τοπικών προϊόντων και κυρίως των κερασοπαραγωγών, προτίθεται να διοργανώσει έκθεση σε δημοτικό χώρο. Η περίοδος της παραγωγής των κερασιών είναι πολύ συγκεκριμένη προτάθηκε η έναρξη της έκθεσης να ξεκινήσεις στις 21 Μαΐου και επειδή έως για την οργάνωση της έκθεσης απαιτείται κάποιος χρόνος, πρέπει το θέμα να συζητηθεί άμεσα.

Δεύτερο θέμα της ημερήσιας διάταξης: Κατά τη 9η τακτική συνεδρίαση στις 9–5-2018 με την αριθμ. 192/2018 απόφασή του το Δημοτικό Συμβούλιο, με προφορική παρέμβαση των συμβούλων,  αποφάσισε ο Δήμος Γρεβενών ενώπιον της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων κατά τη συνεδρίασή της στις 21-05-201 στην Αθήνα, να εκπροσωπηθεί εκτός από τον  Αντιδήμαρχο κ. Αδάμο και από τον Νομικό Σύμβουλο του Δήμου, ο οποίος με το από 11-05-2018 έγγραφό του δήλωσε αδυναμία. Η Οικονομική Επιτροπή ως αρμόδιο όργανο ορίζει τον πληρεξούσιο δικηγόρο και το Δημοτικό Συμβούλιο την αμοιβή αυτού.

Ύστερα από τα ανωτέρω, τα δύο θέμα της ημερήσιας διάταξης κρίνονται κατεπείγοντα και χρειάζεται η σύγκληση σε κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου,  διότι για το πρώτο θέμα οι ημερομηνίες για την έκθεση των συγκεκριμένων τοπικών προϊόντων είναι πολύ συγκεκριμένη και τα προϊόντα ευαίσθητα ενώ για το δεύτερο θέμα ο καθορισμός της αμοιβής του δικηγόρου πρέπει να γίνει πριν την ακροαματική διαδικασία ενώπιον της Ε.Ε. Τ.&Τ., δηλαδή πριν τις 21-05-2018.

 

 

                                                                           Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

                                                                                   

 

                                                                              Πασχαγιαννίδης Αχιλλέας

 

Κοινοποίηση

  1. Γενική Γραμματέα Δήμου Γρεβενών, κα Παρασκευή Τόπη.
  2. Α. Δ. Η. – Δ. Μ. (Τμήμα Διοίκησης – Οικονομικού).

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ζητούνται
Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Πωλείται
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5