Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Ράδιο 101.5
PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Κατασκευή με πλαστικά καπάκια για ρεκόρ…Γκίνες από το 3ο ΓΕΛ Κοζάνης! (Φώτο)

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 160.000 ΚΑΠΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΚΑΡΟΤΣΙ!
Μια κατασκευή με πλαστικά καπάκια για …ρεκόρ Γκίνες στήθηκε στο προαύλιο του 3ου ΓΕΛ Κοζάνης.
Οι ευαισθητοποιημένοι μαθητές, υπό την καθοδήγηση των καθηγητών τους, συγκεντρώνουν καιρό τώρα πλαστικά πώματα (καπάκια από πλαστικά μπουκάλια), τα οποία ανακυκλώνονται και ως αντάλλαγμα ένας συμμαθητής τους θα λάβει ένα νέο καρότσι για να κινείται!
Ειδικότερα, τα παιδιά του σχολείου, υπό την καθοδήγηση των καθηγητών τους και του καθηγητή φυσικής αγωγής Κώστα Κετόπουλου συγκέντρωναν ήδη καπάκια (πλαστικά πώματα), και για ενημέρωση – ευαισθητοποίησή τους. Όπως μας τόνισε ο καθηγητής – εμπνευστής τους, τα καπάκια θα δοθούν για καλό σκοπό αφού στο σχολείο υπάρχει ένας μαθητής σε αναπηρικό καρότσι και τον επόμενο μήνα με τα καπάκια που συγκεντρώνονται θα του δοθεί ένα νέο!
Πριν δοθούν τα καπάκια, όμως, αποφασίστηκε την Πέμπτη να γίνει στην αυλή του σχολείου η κατασκευή, ένα μυστικό Project που δεν μπορεί να αποκαλυφθεί επειδή αφορά διαγωνισμό στον οποίο συμμετέχει το σχολείο. Πρόκειται για μια απεικόνιση που επιτρέπει στα παιδιά να εκφραστούν περνώντας ένα ισχυρό μήνυμα…
Για την κατασκευή χρησιμοποιήθηκαν χιλιάδες καπάκια, ενώ οι μαθητές όλο αυτό το διάστημα κατόρθωσαν να συγκεντρώσουν περισσότερα από 160.000 καπάκια
 
Πώς τα πλαστικά καπάκια έγιναν αναπηρικά αμαξίδια
Μια εταιρεία ανακύκλωσης – ειδών εμφιάλωσης με έδρα την Κεντρική Μακεδονία, με περίσσευμα κοινωνικής ευθύνης, με την προϋπόθεση ότι δεν θα γνωστοποιηθεί η εταιρική της ταυτότητα, παραλαμβάνει τις ποσότητες με τα καπάκια με αντάλλαγμα την οικονομική συνδρομή της στην εξασφάλιση των αναπηρικών καροτσιών.
Β.Σ.
Πηγή: prlogos.gr

 

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
Ζητείται
ΟΠΑΠ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης