Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΖΗΤΕΙΤΑΙ

Grevenamedia @facebook

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Ράδιο 101.5
Ζιώγας
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Καλήν… ημέρα «Αρχοντες»! Διακόσιες  ογδόντα δύο φωτογραφίες που απεικονίζουν την θλιβερή κατάσταση που επικρατεί στις γειτονιές των Γρεβενών!!!

Δρόμοι χωρίς φωτισμό, χωρίς πεζοδρόμια. Δρόμοι χωρίς πινακίδες, χωρίς σήμανση. Δρόμοι χωρίς φρεάτια όμβριων υδάτων αποκλεισμένοι από μπάζα και σκουπίδια.

Η εικόνα της πόλης των Γρεβενών, εκατό ή διακόσια μέτρα από την κεντρική πλατεία είναι ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ. Ξεχασμένη.

Μία πόλη χωρίς παιδικές χαρές στις γειτονιές με κατεστραμμένα παγκάκια, με χωματερές… «φορτωμένη» από την αδιαφορία των αρμοδίων.

Δημοτικά κτήρια στο στάδιο της κατάρρευσης. Λησμονημένα και παρατημένα. Το παλιό Νοσοκομείο, τα ΚΕΓΕ, το Γυμναστήριο, το Κολυμβητήριο και άλλα κτίρια… «διαμαρτύρονται» χωρίς φωνή (!) στον φωτογραφικό φακό του GrevenaMedia.

H είσοδος της πόλης από Τρίκαλα και η έξοδος προς Μέτσοβο ‘’υποδέχονται’’ τους επισκέπτες με παράπονο για τις σπασμένες πινακίδες.

Τα Αμπέλια, το Βαρόσι, το Κούρβουλο, ο Μεράς, τα Τσακάλια, το Σουλιό, τα Αλώνια και οι άλλες συνοικίες ‘’ειρωνεύονται’’ τις τοπικές αρχές με τις εμμονές τους στα ‘’ψαροκόκκαλα’’ και στα «σιντριβάνια» τύπου μαυσωλείων… φωνάζουν πως τα Γρεβενά δεν είναι μόνον η κεντρική πλατεία αλλά και  οι συνοικίες της πόλης.

Δείτε τις εικόνες:

  

        

         

  

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ζητούνται
Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Πωλείται
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5