Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

email επικοινωνίας

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
POTIKA MYRTO
Τζιόβας Ανδρέας
Alpha Bank
ΕΜΒΟΛΙΟ
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
Loco delivery
ΙΩΑΝΝΑ
tsiarsiotis
Ράδιο 101.5
Εμβόλιο
Ζιώγας

Κατηγορίες

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Grevenamedia @facebook

Κοζάνη- Γραφείο

Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας: Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το νέο πρόγραμμα, με τίτλο: «Διοίκηση, Οργάνωση, Τεχνολογία και Καινοτομία Εκπαιδευτικών Οργανισμών»

Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας | Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το νέο πρόγραμμα, με τίτλο: «Διοίκηση, Οργάνωση, Τεχνολογία και Καινοτομία Εκπαιδευτικών Οργανισμών».

Το περιβάλλον στο οποίο λειτουργούν οι εκπαιδευτικοί οργανισμοί διακρίνεται για την ταχύτητα των αλλαγών και την πολυπλοκότητα του. Τα στελέχη τους απαιτείται να αντιλαμβάνονται, να προσαρμόζονται, να αξιοποιούν τις ευκαιρίες και να αποφεύγουν τις απειλές και τους κινδύνους αξιοποιώντας τα δυνατά τους σημεία  και περιορίζοντας τις αδυναμίες τους.

Το νέο πρόγραμμα, διάρκειας 420 ωρών, με τίτλο «Διοίκηση, Οργάνωση, Τεχνολογία και Καινοτομία Εκπαιδευτικών Οργανισμών» που παρέχεται στη Διοίκηση και Οργάνωση Εκπαιδευτικών Μονάδων από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, αποσκοπεί στην παροχή και τον εμπλουτισμό γνώσεων, στην ανάπτυξη και την ενίσχυση των ικανοτήτων και δεξιοτήτων των στελεχών που ασχολούνται με τον Προγραμματισμό, την Οργάνωση, τη Διοίκηση και τον Έλεγχο Εκπαιδευτικών Μονάδων και Οργανισμών. Αξιοποιώντας την τεχνολογία και την καινοτομία στις διαδικασίες και στις δραστηριότητες των οργανισμών, το πρόγραμμα οικοδομεί τις αναγκαίες δεξιότητες και ικανότητες για την αποτελεσματική και εύρυθμη λειτουργία και την αύξηση της αξίας που παρέχουν τόσο οι οργανισμοί όσο και τα στελέχη. Επιπλέον, μέσα από την εκπόνηση μελετών περίπτωσης σε συνδυασμό με το προσφερόμενο θεωρητικό πλαίσιο, το πρόγραμμα συμβάλλει στην εξέλιξη και ανάπτυξη των στελεχών των οργανισμών και στην αποδοτικότερη χρήση των περιορισμένων πόρων τους.

Οι υποβολές αιτήσεων θα διαρκέσουν έως και τις 15 Οκτωβρίου 2021 ενώ εναρκτήρια ημέρα μαθημάτων ορίζεται η 18η Οκτωβρίου2021.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το πρόγραμμα, μεταβείτε στον παρακάτω υπερσύνδεσμο:

https://kedivim.uowm.gr/programs/dioikisi-organosi-technologia-kai-kainotomia-ekpaideytikon-organismon/

Email Επικοινωνίας: : [email protected]

 

Σχετικά άρθρα

Interactive
ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
ΖΗΤΕΙΤΑΙ
Πωλείται διαμέρισμα-Εμμανουήλ 7
Για εργασία-Μόναχο
Παύλου Μελά
Ενοικιάζονται γκαρσονιέρες- Απέναντι από τα Δικαστήρια
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Πωλείται- Εργατικές κατοικίες
Παλαιολόγου 58
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ- Κέντρο πόλης

ΖΗΤΕΙΤΑΙ-Γυναίκα για φροντίδα ηλικιωμένης
Χαλκιδική- Νέα Καλλικράτεια
Ενοικιάζεται διαμέρισμα 90 τ.μ.
ΤΑΞΙ
ENOIKIAZETAI
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ