Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ
ΔΕΗ | Αγροτικά ΓΑΙΑ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας: Έναρξη του Προγράμματος “Κατάρτιση – Συμβουλευτική και καθοδήγηση για την επιχειρηματικότητα και την κυκλική ανάπτυξη στον τουρισμό”

Πραγματοποιήθηκε στις 11-04-2024 από το ΚΕΔΙΒΙΜ του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας η έναρξη του προγράμματος Κατάρτιση –Συμβουλευτική και καθοδήγηση για την επιχειρηματικότητα και την κυκλική ανάπτυξη στον τουρισμό. Το πρόγραμμα κατάρτισης υλοποιείται σε συνεργασία με την ΑΝΚΟ Δυτικής Μακεδονίας στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Ecotours και απευθύνεται σε στελέχη μικρομεσαίων επιχειρήσεων του τουριστικού κλάδου και συναφών δραστηριοτήτων.  Η κατάρτιση των επιχειρήσεων εστιάζει σε τρεις βασικούς άξονες που ορίστηκαν από το πρόγραμμα και περιλαμβάνουν:

  1. Την επιχειρηματική Ανάπτυξη (Business Development)
  2. Την ψηφιοποίηση τω υπηρεσιών των τουριστικών επιχειρήσεων (Digitalization)
  3. Το βιώσιμο (Sustainable) Branding

Επιδίωξη του προγράμματος κατάρτισης είναι η ενίσχυση  των γνώσεων και των δεξιοτήτων των συμμετεχόντων  στελεχών σε σύγχρονα θέματα και εργαλεία διαχείρισης των αναγκών των επιχειρήσεών τους καθώς και η καθοδήγησή τους στην ανάπτυξη βασικών ικανοτήτων για την υιοθέτηση και χρήση ψηφιακών εργαλείων, βιώσιμο branding & marketing καθώς και δεξιότητες που σχετίζονται με την υιοθέτηση κυκλικών, βιώσιμων, πρακτικών στον τουριστικό κλάδο. Σε μεταγενέστερη φάση  προβλέπεται η απόκτηση Σήματος Ποιότητας  από τις επιχειρήσεις.

Η διάρκεια του προγράμματος κατάρτισης είναι 80 ώρες, ενώ πραγμαυοποιείται διαδικτυακά ώστε να διευκολύνει τις επιχειρήσεις και προβλέπεται να ολοκληρωθεί στο τέλος Ιουνίου 2024. Τελεί υπό την επιστημονική ευθύνη του καθηγητή και μέλους του Συμβουλίου Διοίκησης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεωργίου Ιορδανίδη,.

Στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Ecotours συμμετέχουν η Ελλάδα, η Ιταλία, η Ισπανία, η Γαλλία, η Κύπρος και η Ουγγαρία. Την ευθύνη υλοποίησης και διαχείρισης του προγράμματος στην Ελλάδα έχει η ΑΝΚΟ Δυτικής Μακεδονίας

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ