Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

ΕΜΒΟΛΙΟ
Μουσική Συναυλία

email επικοινωνίας

Τζιόβας Ανδρέας
Εμβόλιο
POTIKA MYRTO
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
Loco delivery
Ζιώγας
tsiarsiotis
Ράδιο 101.5
ΙΩΑΝΝΑ

Κατηγορίες

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Grevenamedia @facebook

Κοζάνη- Γραφείο

Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας: Διαδικτυακή Εκδήλωση διάχυσης αποτελεσμάτων και τελετή αποφοίτησης δύο επιμορφωτικών προγραμμάτων

Στις 21 Ιουλίου 2021 και ώρα 18:00  θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή εκδήλωση διάχυσης αποτελεσμάτων και τελετή αποφοίτησης των επιμορφωτικών προγραμμάτων του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας «Διδασκαλία της Ελληνικής ως Γ2/ΞΓ σε Διαπολιτισμικά Εκπαιδευτικά Περιβάλλοντα»  και  «Υγεία και Ασφάλεια Εργασίας», με επιστημονικά  υπεύθυνους την καθηγήτρια του Π.Δ.Μ. κ. Ελένη Γρίβα και τον καθηγητή του Π.Δ.Μ. κ. Κωνσταντίνο Τσανακτσίδη, αντίστοιχα.

Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους και θα χαιρετίσουν: ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, καθηγητής κ. Θεόδωρος Θεοδουλίδης, ο Αντιπρύτανης Οικονομικών, Προγραμματισμού και Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και Πρόεδρος του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ., καθηγητής κ. Γεώργιος Ιορδανίδης, ο Γενικός Γραμματέας Ανώτατης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, κ. Απόστολος Δημητρόπουλος, η Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας και Πολιτισμού Δυτικής Μακεδονίας, κ. Όλγα Πουταχίδου, η Δ/ντρια Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του ΟΑΕΔ, κ Αθανασία Θεοδωρίδου και ο Διευθυντής του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. κ. Δημήτρης Φωτιάδης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι επιστημονικά υπεύθυνοι των δύο προγραμμάτων θα παρουσιάσουν τόσο τα προγράμματα, όσο και τα αποτελέσματα από την υλοποίησή τους.

Οι επιμορφωτές των προγραμμάτων θα καταθέσουν την εμπειρία τους από τις εκπαιδευτικές ενότητες του προγράμματος ενώ οι επιμορφούμενοι θα αποτυπώσουν την εμπειρία τους από το πρόγραμμα, αντίστοιχα. Παρέμβαση για το πρόγραμμα «Εκπαιδευτική ρομποτική – STEAM για εκπαιδευτικούς»  θα κάνει ο Επιστημονικά Υπεύθυνος, καθηγητής κ. Θαρρενός Μπράτιτσης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από την ηλεκτρονική αίθουσα του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.: https://zoom.us/my/uowm.kedivim.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ-ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΔΙΒΙΜ ΠΑΝΜΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

 

Σχετικά άρθρα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ

ΖΗΤΕΙΤΑΙ-Γυναίκα για φροντίδα ηλικιωμένης
Χαλκιδική- Νέα Καλλικράτεια
Ενοικιάζεται διαμέρισμα 90 τ.μ.
ΤΑΞΙ
ENOIKIAZETAI
Κ.Παλαιολόγου 58
Αριστείδου 27
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ