Ράδιο Γρεβενά – 101.5

PAPAGEORGIOU
Κινηματογράφος Γρεβενών
ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΡΑΠΤΗ
Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο

Grevenamedia @facebook

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Jumbo
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Kάψιμο των Σιτοκαλαμιών

 Μετά από πρωτοβουλία του Νομάρχη Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη πραγματοποιήθηκε σύσκεψη τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009 στην αίθουσα συσκέψεων της Ν.Α. Γρεβενών με μοναδικό θέμα το Κάψιμο των Σιτοκαλαμιών.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γρεβενών κ. Καίσαρης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Δασών Γρεβενών κ. Δρίζης, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Ν.Α. Γρεβενών κ. Κουρέλας, η κα. Μπαξεβάνου Γεωπόνος της Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης της Ν.Α. Γρεβενών και Εκπρόσωποι των Αγροτών.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης οι συμμετέχοντες συμφώνησαν ότι το κάψιμο των Σιτοκαλαμιών χωρίς τα απαραίτητα μέτρα προστασίας εγκυμονεί κινδύνους τόσο για τη πρόκληση πυρκαγιών με καταστροφικές συνέπειες όσο και για τη καταστροφή του περιβάλλοντος και της γονιμότητας των χωραφιών.

Μετά από γόνιμο διάλογο αποφασίσθηκε ομόφωνα ότι:
«οι Αγρότες του Νομού Γρεβενών που θα προχωρήσουν στο κάψιμο των Σιτοκαλαμιών θα πρέπει υποχρεωτικά να έχουν στη κατοχή τους Έγγραφη Άδεια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γρεβενών και να λαμβάνουν τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας. Σε διαφορετική περίπτωση θα επιβάλλονται από τη κείμενη νομοθεσία οι προβλεπόμενες κυρώσεις».

 

 

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
POTIKA MYRTO
Μπουραλέκος
Πωλείται
Ζητούνται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Ράδιο 101.5
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Ζητείται προσωπικό
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5