email επικοινωνίας

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
Τζιόβας Ανδρέας
Loco delivery

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Grevenamedia @facebook

Ράδιο 101.5
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
Ζιώγας
tsiarsiotis
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΙΩΑΝΝΑ

Κατηγορίες

INTERACTIVE LEARNING Γρεβενών:Ευχαριστήριο

Το ΚΔΒΜ2 « ΚΑΝΙΣΤΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ» (INTERACTIVE LEARNING ΓΡΕΒΕΝΩΝ) ευχαριστεί θερμότατα την συντριπτική πλειοψηφία των επιστημόνων του νόμου μας (και όχι μόνο) που μας επέλεξαν προκειμένου να ενταχθούν στο πρόγραμμα «VOUCHER Ελευθέρων Επαγγελματιών και Επιστημόνων Διάρκειας 100 ωρών» που σχεδίασε η κυβέρνηση προκειμένου να τύχουν της ενίσχυσης των 600 ευρώ.

Οφείλουμε να τονίσουμε ότι τα INTERACTIVE LEARNING (όπως και οι υπόλοιποι πάροχοι κατάρτισης) ουδεμία σχέση είχαμε με το σχεδιασμό και το περιεχόμενο των πλατφόρμων κατάρτισης το οποίο σχεδίασαν εταιρείες παροχής λογισμικού εκπαίδευσης. Το περιεχόμενο αυτό εγκρίθηκε και αναρτήθηκε στο σύστημα ΕΡΓΑΝΗ από επιστημονική επιτροπή που συγκρότησε το αρμόδιο Υπουργείο.

Κατόπιν βέβαια των δικαιολογημένων παραπόνων, τόσο των δικών μας, όσο και των επιστημόνων που συμμετείχαν στο πρόγραμμα οι υπεύθυνοι – ανεύθυνοι αναγκάστηκαν να το αποσύρουν.

Το λιγότερο που οφείλουν να κάνουν είναι να ζητήσουν συγγνώμη από όλους όσους ταλαιπωρήθηκαν εξαιτίας της ανεπάρκειάς τους.

Η οποιαδήποτε προσπάθεια μετακύλισης ευθυνών είναι άδικη και άνανδρη.

Ο δικός μας ρόλος ως παρόχων κατάρτισης ήταν να αποτελέσουμε τη γέφυρα ανάμεσα στο υπουργείο και τις πλατφόρμες τηλεκατάρτισης και να διεκπεραιώσουμε όλο το γραφειοκρατικό μέρος της διαδικασίας το οποίο βέβαια ήταν τεράστιο.

Από την πλευρά μας προσπαθήσαμε με εντατική εργασία και πολύ φιλότιμο μέσα σε πολύ δύσκολους καιρούς να σας εξυπηρετήσουμε όσο γίνεται καλύτερα.

Βιώσαμε και εμείς όπως και εσείς μια πρωτόγνωρη κατάσταση με συνεχείς αλλαγές με παλινωδίες και απίστευτα ήξεις – αφήξεις και καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να σας έχουμε σωστά ενημερωμένους.

Είμαστε φορείς εκπαίδευσης με αδειοδότηση κατόπιν πολύ αυστηρών διαδικασιών από το Υπουργείο Παιδείας (ΕΟΠΠΕΠ) και έχουμε συμμετάσχει με επιτυχία σε πολλά επιδοτούμενα προγράμματα του Υπουργείο Εργασίας.

Δηλώνουμε αντίθετοι με την προχειρότητα και τους σχεδιασμούς του ποδαριού.

Εμείς στα INTERACTIVE LEARNING θα εξακολουθήσουμε όπως κάνουμε είκοσι χρόνια τώρα να προσφέρουμε τόσο «δια ζώσης» όσο και «εξ αποστάσεως» προγράμματα σπουδών άρτια σχεδιασμένα τα οποία απευθύνονται σε όλες τις κοινωνικές ομάδες και όλες τις ηλικίες. Η ποιότητα των προγραμμάτων αυτών μας καθιέρωσαν στη συνείδηση των συμπολιτών μας.

Με εκτίμηση

και θερμές ευχαριστίες

ΚΑΝΙΣΤΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Σχετικά άρθρα

Κοζάνη- Γραφείο
ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ

Πωλείται οικία στην Καληράχη Γρεβενών
ΤΑΞΙ
Πασχάλης Χατζηγεωργίαδης
Αθ.Διάκου-Μ.Αλεξάνδρου
ENOIKIAZETAI
Κ.Παλαιολόγου 58
Αριστείδου 27
ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΝΔΡΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
ΗΛΕΚΤΡΟΝ