Ράδιο Γρεβενά – 101.5

PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Interactive Learning: Η Γιορτή Ολοκλήρωσης ενός Επιτυχημένου Σεμιναρίου (video)

Ολοκληρώθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία ο πρώτος κύκλος του προγράμματος «Επιταγή Εισόδου στην αγορά Εργασίας για Ανέργους Νέους εως 29 ετών» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» με την συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης που διοργάνωσαν τα INTERACTIVE LEARNING με την συμμετοχή πολλών δεκάδων ανέργων αλλά και επιχειρήσεων της περιοχής μας.
Οι νέοι που συμμετείχαν στο πρόγραμμα, (εκτός της Βεβαίωσης Παρακολούθησης) με πρωτοβουλία των INTERACTIVE LEARNING πιστοποίησαν τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απέκτησαν κατά την διάρκεια του προγράμματος με το πιστοποιητικό «Ειδικός Πωλήσεων, Εξυπηρέτησης Πελατών και Επικοινωνίας» της ACTA (Τεχνοβλαστός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης). Με τον τρόπο αυτό οι άνεργοι νέοι αποκτούν ένα επιπλέον σημαντικό εφόδιο στην αγορά εργασίας.
Τα INTERACTIVE LEARNING ευχαριστούν θερμά όλους τους ανέργους και τις επιχειρήσεις που συμμετείχαν στο πρόγραμμα και υπόσχονται ότι θα συνεχίσουν να δημιουργούν σχέσεις εμπιστοσύνης, ειλικρίνειας και αμοιβαίας κατανόησης μεταξύ όλων των συνεργαζόμενων πλευρών.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο πρόγραμμα που ξεκινά πολύ σύντομα.

 

))

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΟΠΑΠ
ΦΥΛΑΞΗ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
Αγγελία για εργασία
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης