GIANAKOPOULOS

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ
Alpha Bank

Grevenamedia @facebook

ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

Κατηγορίες

ΥΓΡΑΕΡΙΟ
Loco delivery
ΙΩΑΝΝΑ
ΕΜΒΟΛΙΟ
Εμβόλιο

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Ράδιο 101.5
Κοζάνη- Γραφείο
Ζιώγας

Ημερήσια εκπαιδευτική εκδρομή των φιλοξενούμενων παιδιών του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στο Νυμφαίο και στην περιοχή του Αμυνταίου

Την Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022 πραγματοποιήθηκε ημερήσια εκπαιδευτική εκδρομή των φιλοξενούμενων παιδιών του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στο Νυμφαίο και στην περιοχή του Αμυνταίου γενικότερα.

Επικεφαλής της εκδρομής ήταν ο Πρόεδρος του Κέντρου κος Παρδάλης Ιωάννης με τη συνοδεία υπαλλήλων-επιμελητριών και τον Πρόεδρο του ΕΒΕ κο Σαπαλίδη Σάββα.

Τα παιδιά επισκέφθηκαν τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ, το ΚΤΗΜΑ ΑΛΦΑ και το αγρόκτημα «Ναουμίδης Όλα Πιπεριά! Μεταποίησης Βιολογικής Πιπεριάς Φλωρίνης».

Η εκδρομή πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το ΕΒΕ Φλώρινας και ο σκοπός της ήταν κυρίως μορφωτικός αλλά και ψυχαγωγικός, καθώς πραγματοποιήθηκε ενημέρωση των παιδιών δια ζώσης σχετικά με τον επαγγελματικό τους προσανατολισμό και τις επαγγελματικές ευκαιρίες που υπάρχουν με την επίσκεψή τους στους παραπάνω χώρους.

Για άλλη μια φορά ο Πρόεδρος του ΕΒΕ κος Σαπαλίδης Σάββας έδειξε την κοινωνική του ευαισθησία, τόσο συμμετέχοντας στην εκδρομή και ενημερώνοντας τα παιδιά για τις επαγγελματικές ευκαιρίες που δημιουργούνται με την απολιγνιτοποίηση και για τον υπό ανάπτυξη κλάδο που είναι αυτός της μεταποίησης, όσο και με τη μεσολάβησή του να πραγματοποιηθεί
δωρεάν η είσοδος στον ΑΡΚΤΟΥΡΟ, κάτι για το οποίο οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους υπευθύνους της Οργάνωσης, όπως και για την ξενάγηση και ενημέρωση.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στο αγρόκτημα «Ναουμίδη» υποδέχτηκε τους εκδρομείς μας η Αντιδήμαρχος Παιδείας – Πολιτισμού και Αθλητισμού & Τουριστικής Προβολής Δήμου Αμυνταίου κα Γυρίκη Ελένη, δείχνοντας έτσι και ο Δήμαρχος Αμυνταίου τη στήριξή του στο έργο που επιτελείται στο Κέντρο μας.

Ευχαριστούμε θερμά τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ, το ΚΤΗΜΑ ΑΛΦΑ και το ««Ναουμίδης Όλα Πιπεριά! Μεταποίησης Βιολογικής Πιπεριάς Φλωρίνης» για τις πληροφορίες που μας μετέφεραν και την ξενάγηση στους χώρους τους.

Ο Βουλευτής Ν.Δ. Φλώρινας κος Αντωνιάδης Ιωάννης παρέθεσε γεύμα σε όλα τα παιδιά και τους συνοδούς στο ξενοδοχείο «Μαριλένα» στον Αετό, ιδιοκτησία της Ελένης Γυρίκη, την οποία ευχαριστούμε πολύ για τη φιλοξενία.

Ευχαριστούμε θερμά τον Βουλευτή Ν.Δ. Φλώρινας κο Αντωνιάδη Ιωάννη που για άλλη μια φορά δείχνει έμπρακτα την υποστήριξή του και τη στήριξη του σε θέματα κοινωνικής Πρόνοιας και είναι πάντα κοντά μας σε οποιαδήποτε δράση αναλαμβάνουμε.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά για μια ακόμα φορά τον Πρόεδρο του ΕΒΕ, κο Σαπαλίδη Σάββα, που αποδεικνύει πάντα έμπρακτα την αγάπη του και την αλληλεγγύη του στα παιδιά του Κέντρου, για τις προσπάθειες που κάνει, ώστε να συμβάλλει σημαντικά σε ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον των παιδιών και τη στήριξή του στις μελλοντικές ανησυχίες των παιδιών
μας.

Είναι πολύ σημαντικό που υπάρχουν και άνθρωποι σε θέση ευθύνης ευαισθητοποιημένοι κοινωνικά και προσπαθούν με όποιον τρόπο μπορούν να βοηθούν και να στηρίζουν έμπρακτα αλλά και ηθικά σε ζητήματα κοινωνικής Πρόνοιας, όπως και οι απλοί πολίτες της περιοχής μας με τις συνεχείς δωρεές τους.

Οι ενέργειες αυτές, είναι ένα από τα κίνητρα, ώστε να συνεχίσουμε να πιστεύουμε ότι η κοινωνία μας θα γίνει καλύτερη και όλο και περισσότεροι άνθρωποι θα τις έχουν ως πρότυπο και παράδειγμα.

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Τζιόβας Ανδρέας
ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Argo Grevena
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Εμμανουήλ Παππά
Καφέ Crystal
ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
Ενοικιάζεται- Αριστείδου 27
Καπετάν Λουκά 1
Κεντρική πλατεία Γρεβενών
Πωλείται στο Περιβόλι
Ζητείται
Πωλείται οικόπεδο
Πωλείται διαμέρισμα-Εμμανουήλ 7
Για εργασία-Μόναχο
Παύλου Μελά
Απέναντι από τα Δικαστήρια
Παλαιολόγου 58
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ- Κέντρο πόλης
ΤΑΞΙ
ENOIKIAZETAI
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com