email επικοινωνίας

email επικοινωνίας: [email protected]

Ράδιο Γρεβενά – 101.5

ΤΑΞΙ
POTIKA MYRTO
Τζιόβας Ανδρέας
Loco delivery

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Επιμελητήριο Γρεβενών
ΕΙΕΤ
Ράδιο 101.5
Ζιώγας

Grevenamedia @facebook

tsiarsiotis
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΙΩΑΝΝΑ

Κατηγορίες

«Εικόνες επαρχιακού Ειρηνοδικείου θύμιζε η τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δήμου Γρεβενών»-Από τον «Μαχητή» Γρεβενών

Η τοπική Εβδομαδιαία εφημερίδα «Μαχητής» Γρεβενών, δημοσίευσε άρθρο -γνώμης στην τελευταία έκδοσή (Τρίτη 25 Απριλίου) με σοβαρές αιχμές σε βάρος του Γ. Δασταμάνη.

Το άρθρο γράφει «για ηθικολογίες» και για επιλεκτική «ευαισθησία» κάποιων που περιμένουν τον «καταδότη»!!!

Στο άρθρο τονίζεται ιδιαιτέρως πως όλα αυτά συμβαίνουν (από τον Δήμο σε βάρος του Γιάννη Κ. Παπαδόπουλου) εξαιτίας «προσωπικών διαφορών και ρεβανσισμού».

Ολόκληρο το άρθρο έχει ως εξής :

Εικόνες επαρχιακού Ειρηνοδικείου θύμιζε η τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με καταγγελίες, ηθικολογίες, αντεγκλήσεις, απειλές, πορίσματα, εισαγγελικές αναφορές και καταλογισμοί αρκετών χιλιάδων ευρώ!!!

Και όλα αυτά σε βάρος τοπικών ραδιοφώνων που έστησαν τις κεραίες στην θέση που υποδείχτηκε από προηγούμενα δημοτικά συμβούλια στον υδατόπυργο Καλαμιτσίου που ορίστηκε ως Πάρκο Κεραιών σύμφωνα με το νόμο.

Εδώ και πολλά χρόνια τα ραδιόφωνα λειτουργούσαν νόμιμα με αδειοδότηση των κεραιών από την ΕΕΤΤ, ηλεκτροδοτήθηκαν νόμιμα από την ΔΕΗ, παραχωρήθηκε η θέση τοποθέτησης κεραιών στους δυο Ρ/Σ και εκείνο το οποίο ήταν σε Πολεοδομική εκκρεμότητα ήταν οι μικροί οικίσκοι στους οποίους τοποθετήθηκαν τα μηχανήματα 3 τ.μ περίπου!

Με απόφαση δημοτικού συμβουλίου για ένα ακαθόριστο διάστημα το ρεύμα πληρωνότανε από το δήμο σε αντάλλαγμα των διαφόρων ανακοινώσεων, ευχετήριων, ψηφισμάτων, μεταδόσεων συνεδριάσεων κλπ , που παρείχαν οι Ρ/Σ.

Μια εσωκομματική τριβή όμως και κάποιες διαγραφές που ακολούθησαν στον πλειοψηφών συνδυασμό “άναψαν τα αίματα” μεταξύ του διαγραφέντος κ. Παπαδόπουλου και του Δημάρχου με αποτέλεσμα να σταλεί η Πολεοδομία στον υδατόπυργο και να … μοιράσει χιλιάδες πρόστιμα στους ιδιότητες των Ρ/Σ.

Τόση ποια ευαισθησία για το θέμα αυτό και όχι για κάποια άλλα (Θα επανέλθουμε)!!!

Μπορούν να μας πουν κάποιοι που ηθικολογούν και είναι εραστές της διαφάνειας και της νομιμότητας αν υπάρχουν πολεοδομικές παραβάσεις σε χώρους που στεγάζονται οι ίδιοι ή περιμένουν από τους πολίτες να καταγγείλουν αυτές για να έχουν την ρετσινιά του … καταδότη και τις αυτοδικίας;

Έχουμε χορτάσει από Αρταξέρξηδες και Πόντιους Πιλάτους!

Σε μια πόλη που τα μισά δημόσια κτίρια και όχι μόνο έχουν παραβάσεις, δεν το κάνεις Κούγκι εξαιτίας προσωπικών δια-φορών και ρεβανσισμού.

Ας μη βιάζονται κάποιοι να βγάλουν συμπεράσματα και να χάνονται σε συνειρμούς κατά πως τους βολεύει μόνο και μόνο για να εκπέμψουν μια ωραία εικόνα απέναντι στην εικονική πραγματικότητα που δημιουργούν.

Ε. Τσακνάκης

 

 

Σχετικά άρθρα

interactive
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
ΤΑΞΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
-Διεύθυνση-GrevenaMedia

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Πωλείται
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
ΗΛΕΚΤΡΟΝ