Ράδιο Γρεβενά – 101.5

PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Ιερά Μητρόπολη Γρεβενών: Συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης κατά των εξαρτήσεων «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ»

Την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών επέλεξαν η Ιερά Μητρόπολη Γρεβενών και το Κέντρο Πρόληψης του Νομού Γρεβενών κατά των εξαρτήσεων «Ορίζοντες», σε συνεργασία με τον Δήμο Γρεβενών και την Δημοτική Κοινότητα αυτής, ώστε να πραγματοποιήσουν από κοινού μία ακόμη εκδήλωση που να αναδεικνύει την δημιουργικότητα, την αγωνιστικότητα, την συμμετοχή, δηλαδή άμυνες κατά των εξαρτήσεων.

Πάνω σε αυτά τα στοιχεία, η φετινή εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Πνευματικό Κέντρο της Μητροπόλεως είχε στο πρόγραμμά της ένα θεατρικό δρώμενο και δύο μουσικά σύνολα που παρουσίασαν τα παιδιά των Λυκείων της πόλης μας.

Όλη η εκδήλωση ήταν το επιστέγασμα της αγαστής συνεργασίας που είχε η Ι. Μητρόπολη με τους «Ορίζοντες». Στο τέλος της εκδήλωσης ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ μοίρασε σε όλους τους μαθητές της Γ’ Λυκείου από ένα αναμνηστικό δώρο «για να τους συνοδεύει πάντοτε», όπως τόνισε. Σε άλλη αποστροφή του λόγου του, κάλεσε τα παιδιά να δημιουργήσουν ένα όμορφο παρελθόν στην ζωή τους, γιατί η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο, ενώ υποσχέθηκε πως τα παιδιά δεν θα βγουν ποτέ από την καρδιά του, γιατί έχουν φωλιάσει μέσα του τόσο εν ώρα προσευχής όσο και εκτός αυτής. «Σας καλώ να ανεβάσουμε ψηλά τον πήχη των Γρεβενών και μπορούμε να το κάνουμε», ζήτησε από όλους ο κ. Δαβίδ, ενώ εκθείασε τον μαθητή που έγραψε τον πιο υψηλό βαθμό στα Μαθηματικά φέτος στις πανελλήνιες εξετάσεις.

Εκ του Κέντρου Νεότητας της Ι. Μητροπόλεως Γρεβενών

 

 

1  3 4 5

6

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΟΠΑΠ
ΦΥΛΑΞΗ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης