Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
POTIKA MYRTO
Τζιόβας Ανδρέας
Alpha Bank
ΕΜΒΟΛΙΟ

Κατηγορίες

ΥΓΡΑΕΡΙΟ
Loco delivery
ΙΩΑΝΝΑ
Ράδιο 101.5
Εμβόλιο
Ζιώγας
tsiarsiotis

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Grevenamedia @facebook

Κοζάνη- Γραφείο

Ίδρυση κοινού ερευνητικού κέντρου μεταξύ του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και του China Three Gorges University (Φωτογραφίες)

Την ίδρυση κοινού ερευνητικού κέντρου με την ονομασία Greece and Eastern Mediterranean Research Center (GEMRC)” υπέγραψαν διαδικτυακά, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας Καθηγητής Θεόδωρος Θεοδουλίδης και ο Διευθυντής του Τμήματος Διεθνών σχέσεων του China Three Gorges University (CTGU), Dr. XI Jing.

Μέσω του κοινού ερευνητικού κέντρου GEMRC τα δύο Ιδρύματα συμπράττουν για την ανάπτυξη της ακαδημαϊκής και εκπαιδευτικής συνεργασίας στην επιστημονική έρευνα, την κατάρτιση του προσωπικού, την ενδυνάμωση των πολιτισμικών ανταλλαγών και την εκπόνηση κοινών εκπαιδευτικών και ερευνητικών προγραμμάτων. To GEMRC θα λειτουργήσει αρχικά στην Κίνα με έδρα την επαρχία Hubei και σε δεύτερο χρόνο σχεδιάζεται η λειτουργία του και στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη.

Η συμφωνία για την ίδρυση του κοινού ερευνητικού κέντρου ήρθε ως αποτέλεσμα του Μνημονίου Κατανόησης που υπεγράφη μεταξύ των δύο Πανεπιστημίων στις αρχές του έτους, με επισπεύδον το Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του ΠΔΜ. Ήδη μεταξύ των δύο Ιδρυμάτων γίνονται οι απαραίτητες διευθετήσεις για την υποδοχή στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας φοιτητών από την Κίνα προκειμένου να φοιτήσουν στην Ελλάδα για ένα ακαδημαϊκό εξάμηνο. Αντίστοιχα, στο πλαίσιο της συνεργασίας, το κινεζικό Πανεπιστήμιο προσφέρει στους φοιτητές του ΠΔΜ υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές χωρίς δίδακτρα στα προγράμματα σπουδών Master of Public Administration and International Relations.

Η συνεργασία αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων που έχουν αναληφθεί για την ενίσχυση της εξωστρέφειας και της διεθνοποίησης του ΠΔΜ. Παράλληλα, λαμβάνει χώρα σε μία χρονική στιγμή που το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων σε συνεργασία με το China Education Association for International Exchange (CEAIE), τον εθνικό φορέα εκπαιδευτικής διεθνοποίησης της Λαϊκής Δημοκρατίας Κίνας, προωθούν τη συνεργασία μεταξύ των Πανεπιστημίων των δύο χωρών.

Σχετικά άρθρα

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ζητείται
Πωλείται οικόπεδο
Πωλείται διαμέρισμα-Εμμανουήλ 7
Για εργασία-Μόναχο
Παύλου Μελά
Ενοικιάζονται γκαρσονιέρες- Απέναντι από τα Δικαστήρια
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Πωλείται- Εργατικές κατοικίες
Παλαιολόγου 58
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ- Κέντρο πόλης

ΖΗΤΕΙΤΑΙ-Γυναίκα για φροντίδα ηλικιωμένης
Χαλκιδική- Νέα Καλλικράτεια
Ενοικιάζεται διαμέρισμα 90 τ.μ.
ΤΑΞΙ
ENOIKIAZETAI
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ