Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Πίνδος
PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Ιδρύεται Τμήμα Μεταγωγών στα Γρεβενά – Το ανακοίνωσε ο Γ.Γ του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη

Θα εξυπηρετήσει τις αυξημένες ανάγκες των φυλακών Φελλίου και του εφετείου Δυτικής Μακεδονίας

Την ίδρυση Τμήματος Μεταγωγών στα Γρεβενά, όπου λειτουργούν οι φυλακές του Φελλίου και οι ανάγκες είναι αυξημένες, μια που δεν υπάρχει αντίστοιχο τμήμα σε επίπεδο εφετείου Δυτικής Μακεδονίας, ανακοίνωσε σήμερα από την Κοζάνη ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Συγχρόνως ο Δημήτρης Αναγνωστάκης προανήγγειλε επικείμενη μεταφορά των αστυνομικών υπηρεσιών Γρεβενών, όχι όμως σε ιδιόκτητο καινούργιο κτίριο, αφού αυτό δεν υπάρχει και δεν προβλέπεται τουλάχιστον για την ώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Π» οι αστυνομικές υπηρεσίες Γρεβενών πρόκειται να μεταφερθούν, περίπου μέχρι το φθινόπωρο, στη Σχολή Αστυφυλάκων. Για το σκοπό αυτό πρόκειται να γίνουν οι αναγκαίες εργασίες μετασκευής. Σε κάθε περίπτωση οι αποφάσεις για όλα τα ζητήματα που αφορούν στην Αστυνομική Διεύθυνση Γρεβενών θα ανακοινωθούν μέχρι τον Ιούλιο. Σχετική ανακοίνωση έκανε ο γ.γ. του αρμόδιου υπουργείου, ο οποίος υπογράμμισε: «Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Δεσμεύτηκα ότι μέχρι τέλους Ιουλίου τόσο ο Γενικός Επιθεωρητής Βόρειας Ελλάδας, όσο και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας, αλλά και ο Αστυνομικός Διευθυντής Γρεβενών θα είναι σε θέση να ανακοινώσουν θετικές εξελίξεις για το νομό Γρεβενών, οι οποίες αναφέρονται:

Στο Τμήμα Μεταγωγών, στο ζήτημα της στέγασης και του κτιριακού και συνολικότερα στην αναδιοργάνωση των αστυνομικών υπηρεσιών». Νωρίτερα ο Δ. Αναγνωστάκης είχε ανακοινώσει ότι εντός του έτους εκτός από τη θεμελίωση του Αστυνομικού Μεγάρου Καστοριάς θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του κτιρίου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών, αναφερόμενος χωρίς να το κατονομάσει στο κτίριο της Σχολής Αστυφυλάκων της περιοχής.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η ίδρυση Τμήματος Μεταγωγών στα Γρεβενά αποτελεί πάγιο αίτημα των φορέων της περιοχής και της Ένωσης Αστυνομικών Γρεβενών, αίτημα που έγινε πολύ πιο επιτακτικό με τη δημιουργία των Φυλακών στο Φελλί, καθώς οι ανάγκες για μεταγωγές και μάλιστα με βαρυποινίτες αυξήθηκαν δραματικά, ενώ τίθεται και θέμα ασφάλειας για τέτοιου είδους μεταγωγές.

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΟΠΑΠ
ΦΥΛΑΞΗ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
Αγγελία για εργασία
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης