ΔΕΗ

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΕΡΓΑΣΙΑ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Η τοποθέτηση του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών κατά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, επισκέφθηκε την Παρασκευή 26/11/2021, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στα πλαίσια της επίσκεψης αυτής, πραγματοποιήθηκε διευρυμένη σύσκεψη, υπό τον Πρωθυπουργό, παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Κασαπίδη, με τη συμμετοχή, Δημάρχων και Αντιπεριφερειαρχών της Δυτικής Μακεδονίας, καθώς και άλλων φορέων.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών, Αθανάσιος Φωλίνας, κατά την τοποθέτηση του, επεσήμανε στον Πρωθυπουργό, την ανάγκη πραγματοποίησης άμεσων  αναπτυξιακών παρεμβάσεων, που θα τονώσουν την οικονομία των Γρεβενών, θα αναδείξουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της ευρύτερης περιοχής,  θα μειώσουν την ανεργία και θα σταματήσουν τη φυγή των νέων από τα Γρεβενά.

Ο κύριος Φωλίνας, μεταξύ άλλων, έδωσε ιδιαίτερη έμφαση, στην ανάγκη  ανάπτυξης και   εκσυγχρονισμού του Χ.Κ. Βασιλίτσας, με σκοπό να αποτελέσει ένα σύγχρονο και ελκυστικό χιονοδρομικό κέντρο,   στην ανάγκη ανάπτυξης πρωτοβουλιών, για την   προώθηση του Γεωπάρκου Γρεβενών –  Κοζάνης,  που αποτελεί επίσημα μέλος του Παγκόσμιου Δικτύου Γεωπάρκων της UNESCO, ώστε επίσης  με τη σειρά του, να αποτελέσει τουριστικό προορισμό, παγκοσμίου ενδιαφέροντος  και στην ανάγκη  δημιουργίας υποδομών, ανάλογων της αξίας τους,  για την ανάδειξη των μοναδικών παλαιοντολογικών ευρημάτων των Γρεβενών.

Από τον Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών, τονίστηκε ιδιαίτερα, ότι θα πρέπει να ενισχυθεί ο πρωτογενής τομέας,  με ιδιαίτερα  κίνητρα στους νέους αγρότες και με επιπλέον οικονομικές ενισχύσεις στους παραγωγούς των Γρεβενών, ανάλογα με τον τομέα δραστηριότητάς τους.

Επισημάνθηκε επίσης, η αναγκαιότητα δημιουργίας κινήτρων, για ίδρυση νέων επιχειρήσεων, για ίδρυση νέων αγροτικών εκμεταλλεύσεων και κτηνοτροφικών μονάδων  και η χρησιμότητα δημιουργίας βιομηχανικής περιοχής στα Γρεβενά.

Ευχάριστη είδηση, στα πλαίσια της σύσκεψης αυτής, αποτέλεσε η αναφορά του Υφυπουργού Υποδομών, στη δρομολόγηση της υλοποίησης της μελέτης για τη χάραξη της σύνδεσης της Δεσκάτης με τον αυτοκινητόδρομο Ε65, εξέλιξη που μας χαροποιεί όλους και αποδεικνύει, ότι οι κοινοί αγώνες, φέρνουν αποτελέσματα.

Από τον Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών, παραδόθηκε στον Πρωθυπουργό, σχετικό αναλυτικό υπόμνημα θεμάτων, που αφορούν στην Π.Ε. Γρεβενών

Τα Γρεβενά με ομοψυχία και σύμπνοια, μπορούν να θέσουν κοινούς στόχους, μπορούν να διεκδικήσουν, μπορούν να πετύχουν.

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα (δίχωρη)
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ