Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Πίνδος
PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Οι σαρκοφάγοι του Ελληνισμού *Του Γιάννη Νούσια

Μία χώρα που τράβηξε τόσα δεινά. Από πολύ παλιά ο Ελληνισμός δίδαξε την Δημοκρατία σε όλο τον κόσμο, χάρη στην ελληνική γλώσσα και την ορθοδοξία μπόρεσε και άντεξε. Οι εχθροί όμως πολλοί και ύπουλοι. Εμπόδιο φυσικά για το παγκόσμιο κράτος ο Ελληνισμός.

Το μίσος κατά των Ελλήνων αρχίζει από το Βυζάντιο όταν οι άθλιοι δήθεν σταυροφόροι κατέστρεψαν την Κωνσταντινούπολη , γνωστοί οι μετέπειτα Λατίνοι για την δήθεν βοήθεια που περίμεναν οι Βυζαντινοί  που δεν ήρθε ποτέ και έτσι είχαμε την άλωση της Πόλης , το λίκνο του Ελληνισμού. Το σχέδιο οργανωμένο. Τα ίδια είχαμε και μετέπειτα από την επανάσταση του 1821 όταν μαζί με δικούς μας άθλιους , φυλακίσανε τους ήρωες  τότε της επανάστασης και τους περισσότερους τους απαξίωσαν.

Και έχουμε μετά την φασιστική κατοχή , τον εμφύλιο μεταξύ των Ελλήνων , ξεκληρίζοντας τα νιάτα της Ελλάδας και φυσικά με προδότες δικούς μας. Και όμως η χώρα μας άντεξε …

Αλλά, οι γραικύλοι επανήλθαν ,με τους σάπιους χουντικούς και έτσι έχουμε την Κατεχόμενη Κύπρο. Και σε άλλες περιόδους η χώρα μας δοκιμάστηκε σκληρά. Και φτάσαμε στην σημερινή κατάσταση με την ευθύνη όλων των Κυβερνήσεων αλλά και από όλα τα κόμματα που ήτανε θετικοί σε όλα τα αιτήματα τότε των πολιτών.

Με ρουσφέτια, χωρίς καμία κοινωνική δικαιοσύνη οδήγησαν την χώρα στην καταστροφή. Με ένα χρέος το οποίο δεν είναι διαχειρίσιμο με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε σε οικονομική κατοχή , κινδυνεύοντας η οικονομική ανεξαρτησία της χώρας. Αυτοί είναι οι σαρκοφάγοι του Ελληνισμού. Είναι Εθνικό μας καθήκον όλες οι πολιτικές δυνάμεις για ενότητα, για μία κυβέρνηση Εθνικής σωτηρίας σε προοδευτική κατεύθυνση. Για να βάλουμε ένα τέλος σε αυτόν τον κατήφορο.

Είναι Πατριωτικό μας καθήκον.

Καθαρά και Ξάστερα. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

Νούσιας Ιωάννης

Μέλος Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Γρεβενών

Αντιπρόεδρος ΠΟΑΕΑ Γρεβενών 

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΟΠΑΠ
ΦΥΛΑΞΗ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
Αγγελία για εργασία
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης