ΔΕΗ

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Η “ΕΛΠΙΔΑ” ευχαριστεί την ΚΟΡΕ Α.Ε.

Πριν δημοσιεύσουμε τον Απολογισμό του Α ´ Εξαμήνου της ¨ Ε Λ Π Ι Δ Α Σ ¨ οφείλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως και εκ βάθους καρδίας την Ανώνυμη Εταιρία Εμπορίας & Παραγωγής & Διανομής Ελαιούχων, Λοιπών, Τροφίμων και Λοιπών Ειδών & Παροχής Υπηρεσιών LOGISTICS  ¨  K O Ρ Ε ¨ .

Για πρώτη φορά εμφανίστηκε το 2020 τον Απρίλιο με μια γενναία προσφορά Ελαιολάδου ΧΡΥΣΕΛΙΑ, Ηλιελαίου ΣΑΝΟΛΑ ΚΑΙ Τοματοπολτού ΓΚΡΕΚΑ, για να ακολουθήσουν άλλες τρείς αποστολές προσφοράς των παραπάνω εκλεκτών προϊόντων της και πάντα χωρίς δικό μας αίτημα στήριξης.

Χωρίς κάν να υποβάλουμε αίτημα στήριξης, όπως κάναμε με πολλές άλλες Εταιρίες και Σούπερ Μάρκετ των Γρεβενών και όχι μόνον. Για την προσφορά της ΚΟΡΕ Α.Ε. μας ενημέρωσε η ‘Εφη Γιαννούλα την οποία ευχαριστούμε θερμά.

Ποιά καλή τύχη ευνόησε έτσι, ώστε μία τέτοια Εταιρία σαν την ¨ Κ Ο Ρ Ε ¨ να  προσφέρει το χρυσάφι της Ελληνικής γής, το Ελαιόλαδο κυρίως, ακριβό προϊόν  για τα οικονομικά δεδομένα της ¨ Ε Λ Π Ι Δ Α Σ ¨ καθώς και τα άλλα προϊόντα της σε ένα μικρό και άγνωστο Σύλλογο της Επαρχίας ;

Ο Διευθυντής Πωλήσεων της Εταιρίας κ. Κωνσταντίνος  Κουτσούμπης σύζυγος της Γρεβενιώτισσας  Χρυσούλας Παπαϊωάννου ίσως πληροφορήθηκε το έργο της ¨ Ε Λ Π Ι Δ Α Σ ¨ και εκτίμησε την προσπάθεια μας.

Στα πλαίσια της Κοινωνικής Πολιτικής της ¨ Κ Ο Ρ Ε  Α.Ε. ¨ μας αξίωσε να προσφέρουμε, στους συμπολίτες μας που ταλαιπωρούνται από τις κρίσεις , 540 κιλά Ελαιολάδου ΧΡΥΣΕΛΙΑ, 300 κιλά Ηλιελαίου SANOLA και 924 συσκευασίες Σάλτσες ΓΚΡΕΚΑ.

Το ευχαριστώ είναι ελάχιστο για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του Συλλόγου μας, αλλά και αυτή των αποδεκτών της προσφοράς της ¨ Κ Ο Ρ Ε  Α.Ε. ¨ .

Εκείνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προτείνουμε στα μέλη και τους φίλους της ¨ Ε Λ Π Ι Δ Α Σ ¨ και στους Πολίτες των Γρεβενών να προμηθεύονται τα εκλεκτά προϊόντα Ελαιόλαδο ΧΡΥΣΕΛΙΑ, Ηλιέλαιο ΣΑΝΟΛΑ, Τοματοπολτούς ΓΚΡΕΚΑ. Έτσι, για να ευχαριστήσουμε για την ευαισθησία  και τη μεγαλοσύνη της Εταιρίας που έχει την διάθεση και την ανθρωπία να στηρίζει όσους δοκιμάζονται.

Με τιμή το Δ.Σ. της ¨ Ε Λ Π Ι Δ Α Σ ¨

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
Πωλείται Κυρίμης 19
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα (δίχωρη)
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ