Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ
ΔΕΗ | Αγροτικά ΓΑΙΑ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ενισχύει τον Αγροδιατροφικό Πλούτο της περιοχής στηρίζοντας τις επιχειρήσεις του τόπου μας

 

Έντεκα επιχειρηματίες από 8 χώρες του εξωτερικού που δραστηριοποιούνται στον αγροδιατροφικό κλάδο, επισκέφτηκαν την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Οι επιχειρηματίες-αγοραστές με έκδηλο το ενδιαφέρον για τη σύναψη συνεργασιών, ήρθαν σε επαφή με 30 περίπου επιχειρήσεις της Περιφέρειάς μας.

Στο πλαίσιο των στοχευμένων συναντήσεων, έλαβαν χώρα πολλά και διαφορετικά δρώμενα, όπως επισκέψεις στις εγκαταστάσεις παραγωγής των προϊόντων, γευσιγνωσίες βασισμένες σε τοπικές συνταγές, ενώ οι υψηλές προδιαγραφές  του αγροδιατροφικού πλούτου  παρουσιάστηκαν σε κατάλληλα διαμορφωμένη αίθουσα του ξενοδοχείου Παντελίδης.

Η ανάπτυξη της πρωτοβουλίας αυτής πραγματοποιήθηκε από το Επιμελητήριο Κοζάνης, δίνοντας αφενός μια νότα αισιοδοξίας και οράματος στις τοπικές επιχειρήσεις και αφετέρου παρέχοντας τη δυνατότητα στην Περιφερειακή Αρχή να σχεδιάσει δράσεις που αφορούν στον αγροδιατροφικό πλούτο της περιοχής.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πράσινου Μετασχηματισμού, Επιχειρηματικότητας και Μεταφορών, Ευφροσύνη Ντιό, αναφορικά με το Διεθνές Forum Αγροδιατροφικών Προϊόντων του Νομού Κοζάνης, τόνισε πως «με την προσήλωση και τη συνέπεια των φορέων και της Περιφερειακής Αρχής, τη συμμετοχή, το μεράκι και την οργάνωση των εκθετών, μπορούμε να δώσουμε προστιθέμενη αξία στα προϊόντα μας. Παράλληλα, τα συγκριτικά πλεονεκτήματα στον τομέα της Αγροδιατροφής, δίνουν τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να παράγουν προϊόντα ανταγωνιστικά, πολύ καλής ποιότητας και εξαγώγιμα. Η αύξηση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων και οι δράσεις προβολής των τοπικών προϊόντων, συμβάλλουν καθοριστικά στην τόνωση της επιχειρηματικότητας».

 

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ