ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
POTIKA MYRTO
Τζιόβας Ανδρέας
Alpha Bank
ΕΜΒΟΛΙΟ

Κατηγορίες

ΥΓΡΑΕΡΙΟ
Loco delivery
ΙΩΑΝΝΑ
Ράδιο 101.5
Εμβόλιο
Ζιώγας
tsiarsiotis

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Grevenamedia @facebook

Κοζάνη- Γραφείο

Η Νέα Δημοκρατία στο σφυγμό της κοινωνίας – Από τον προσυνεδριακό διάλογο στο Συνέδριο *Γράφει ο Αθανάσιος Σταυρόπουλος, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας

Την περίοδο αυτή διεξάγεται επιτυχώς ο προσυνεδριακός διάλογος του κόμματος μας. Μια διαδικασία που παρουσιάζει από κάθε άποψη καινοτομία και πρωτοπορία. Με επικεφαλής τον Πρόεδρο μας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, η Νέα Δημοκρατία διαμορφώνει μέρα τη μέρα το κυβερνητικό της πρόγραμμα, αφουγκραζόμενη την μονάδα του πολίτη και των κοινωνικών συσσωματώσεων με τρόπο ενεργητικό και πραγματικό. Η φωνή της βάσης ακούγεται δυναμικά και η συνδιαμόρφωση απόψεων είναι γεγονός. Από τόπο σε τόπο, από όλα τα παραγωγικά στρώματα. Κι όλη αυτή η πορεία με γνώμονα σε το τακτικό συνέδριο του κόμματος τον προσεχή Δεκέμβριο. Οι θεματικές που συζητούνται είναι πιο επίκαιρες από ποτέ και άπτονται όλων των σύγχρονων κοινωνικών προβλημάτων για την απασχόληση και τους νέους, εκείνους που χρειάζονται στήριξη και αλληλεγγύη, τις επιχειρήσεις και την επανεκκίνηση της οικονομίας, τους αγρότες και την περιφερειακή ανάπτυξη, την καθημερινότητα και ποιότητα ζωής των πολιτών, την δημόσια ασφάλεια, την οικοδόμηση ενός νέου πατριωτισμού, η διαχείριση του μεταναστευτικού κ.ά.

Ήδη ο μεγάλος αυτός εθνικός και κοινωνικός διάλογος μας επιτρέπει να συλλέξουμε ορισμένα στοιχεία της αυριανής μας κυβέρνησης, της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας που θα ανασυντάξει το κράτος και θα θεραπεύσει την κατάφωρη αδικία της σημερινής κυβερνητικής κακοδιαχείρισης. Στόχος μας οι νέες και καλά αμειβόμενες δουλειές, με φορολογικές και αντιγραφειοκρατικές παρεμβάσεις, με αύξηση των θέσεων εργασίας. Θέτουμε τέρμα στον κατήφορο των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες που θα βάλουν μπροστά τη μηχανή της οικονομίας και θα δημιουργήσουν δουλειές. Επενδύουμε στο κράτος αλληλεγγύης για όσους πολίτες το έχουν ανάγκη, για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού. Με μέτρα άμεσης εισοδηματικής ενίσχυσης όπως το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα που πρώτη η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας εισήγαγε  το 2014 και κυρίως με  πολιτικές για τη σταδιακή επανένταξη στην αγορά εργασίας και την επιστροφή στην οικονομική αυτονομία.

Εξοπλίζουμε και θωρακίζουμε το θεσμό της δημόσιας υγείας για την έμπρακτη προάσπιση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Με εξορθολογισμό των δομών, με ενίσχυση των υπηρεσιών, με την θέσπιση αποτελεσματικών διαδικασιών. Είναι ντροπή το 2017 οι ασθενείς να αναγκάζονται να φέρνουν γάζες και βαμβάκι από το σπίτι τους. Δημιουργούμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο που θα θέσει τέρμα στην καθημερινή ταλαιπωρία. Επιδιώκουμε και στοχεύουμε σε ένα δίκαιο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης με ισχυρές βάσεις, ξεπερνώντας και αφήνοντας πίσω αναποτελεσματικές πρακτικές. Μόνον η επανεκκίνηση της οικονομίας μπορεί να αυξήσει ουσιαστικά τα έσοδα των ασφαλιστικών ταμείων. Περισσότερες δουλειές οδηγούν σε περισσότερες εισφορές. Και εδώ βρίσκεται η προστιθέμενη αξία της Νέας Δημοκρατίας. Θέτουμε, όμως, ένα τέλος στις εξαντλητικά υπέρογκες εισφορές με κατανομή των βαρών αναλογικά με τις δυνάμεις του κάθε εργαζόμενου. Προχωρούμε με ειλικρίνεια και συνέπεια στην δομική ανασύσταση της κοινωνικής ασφάλισης για να σταματήσει ο φαύλος κύκλος.

Η αθρόα μετανάστευση εγχώριου δυναμικού πρέπει επιτέλους να σταματήσει. Η Νέα Δημοκρατία είναι εδώ για να εγγυηθεί ένα πλήρες και ολοκληρωμένο εθνικό σχέδιο για την αντιμετώπιση των αρνητικών δημογραφικών τάσεων. Δίνουμε κίνητρα στους νέους μας για να επενδύσουν στην πατρίδα, με σοβαρή φορολογική πολιτική, με παροχή κινήτρων για την Ελλάδα που αξίζουμε εμείς και οι επόμενες γενιές. Με την εξασφάλιση της πρόσβασης σε βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς για όλες τις φτωχές οικογένειες, υιοθέτηση επιπλέον μέτρων στήριξης για μονογονεϊκές οικογένειες.

Προωθούμε μια εκπαιδευτική μεταρρύθμιση με προτεραιότητα μας την πρόσβαση όλων των παιδιών σε μια παιδεία ποιοτική, σύγχρονη και ίση για όλους. Αναμορφώνουμε το ισχύον καθεστώς για να τεθεί ένα τέρμα στην παραπαιδεία προς ανακούφιση στις νέες οικογένειες με παιδιά. Δημιουργούμε και διαμορφώνουμε προγράμματα σπουδών που θα είναι πραγματικά παραγωγικά και προσανατολισμένα στους ρυθμούς της κοινωνίας, που προωθούν την αριστεία και κατατείνουν στην εξασφάλιση εργασιακού μέλλοντος. Με αναμόρφωση των γενικών και επαγγελματικών σχολείων. Με ένα πανεπιστήμιο χωρίς κομματικά βαρίδια, με τη δια βίου μάθηση στους προμαχώνες της παιδείας μας. Για να καταστήσουμε τη χώρα μας και πάλι κέντρο παιδείας, λίκνο πολιτισμού και περιφερειακό κέντρο.

Ενθαρρύνουμε τις παραγωγικές επενδύσεις και τη δημιουργία νέας και ποιοτικής απασχόλησης για τους εργαζομένους. Δημιουργούμε ένα επενδυτικό περιβάλλον το οποίο θα είναι φιλικό προς την απασχόληση. Όποιος θέλει να επενδύσει στην Ελλάδα θα έχει απέναντί του ένα κράτος φιλικό. Προτάσσουμε την απαρέγκλιτη εφαρμογή της εργατικής νομοθεσίας. Θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντική τη δυνατότητα των εργαζομένων και των εργοδοτών να καθορίζουν οι ίδιοι από κοινού το κοινό μέλλον τους. Ενισχύουμε την γεωργική παραγωγή, το επιχειρείν στον πρωτογενή τομέα με ισόρροπη απορρόφηση των κοινοτικών προγραμμάτων.

Νέα Δημοκρατία ίσον νέες δουλειές. Νέα Δημοκρατία ίσον παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας. Δουλειές, Κράτος Δικαίου και Ισοπολιτεία. Είμαστε εδώ για να αναστήσουμε τη χαμένη εθνική αξιοπρέπεια και να εγγυηθούμε τη μετάβαση της χώρας μας στο μέλλον. Με ιστορική αυτοσυνειδησία, ηθική συνείδηση και σοβαρότητα. Το οφείλουμε στην ιστορική μας κληρονομία και τους Έλληνες. Με εσωτερική ενότητα και αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες πορευόμαστε δυναμικά προς το Συνέδριο της παράταξης, απόρροια του οποίου θα είναι ο τελικός σχεδιασμός της κυβερνητικής μας πολιτικής. Και την επόμενη μέρα θα είμαστε εδώ με εχέγγυο το πλήρες πλαίσιο την διακυβέρνηση του τόπου!

 

Σχετικά άρθρα

Καφέ Crystal
Μακεδονομάχων 2
ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Argo Grevena
SPONSORS
Εμμανουήλ Παππά
ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
Αναζητείται εποχικό προσωπικό
Ενοικιάζεται- Αριστείδου 27
Καπετάν Λουκά 1
Κεντρική πλατεία Γρεβενών
Πωλείται στο Περιβόλι
Ζητείται
Πωλείται οικόπεδο
Πωλείται διαμέρισμα-Εμμανουήλ 7
Για εργασία-Μόναχο
Παύλου Μελά
Απέναντι από τα Δικαστήρια
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Πωλείται- Εργατικές κατοικίες
Παλαιολόγου 58
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ- Κέντρο πόλης

ΖΗΤΕΙΤΑΙ-Γυναίκα για φροντίδα ηλικιωμένης
Χαλκιδική- Νέα Καλλικράτεια
Ενοικιάζεται διαμέρισμα 90 τ.μ.
ΤΑΞΙ
ENOIKIAZETAI
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com