Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο

Η επίσημη ανακοίνωση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για την εκλογή του Προεδρείου του Π.Σ και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής

Με τη διεξαγωγή των ψηφοφοριών για τη συγκρότηση του Προεδρείου του Περιφερειακού Συμβουλίου και την Εκλογή Μελών της Οικονομικής Επιτροπής, ολοκληρώθηκε την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Π.Σ. στο κτήριο της Π.Ε. Κοζάνης, η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής ΜακεδονίΠρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου εξελέγη η κ. Ευφροσύνη Ντιό, Αντιπρόεδρος ο κ. Ιωάννης Λιάσης και Γραμματέας ο κ. Απόστολος Τζιώτζης.

Για την Οικονομική Επιτροπή εξελέγησαν ως τακτικά μέλη ο κ. Στέργιος Κιάνας, ο κ. Θωμάς Μάνος, η κ. Δέσποινα Κοζατσάνη, ο κ. Ηλίας Κάτανας, η κ. Μαρία Καρυπίδου – Κηπουρίδου και ο κ. Γιώργος Χριστοφορίδης και ως αναπληρωματικά μέλη ο κ. Λάμπρος Χατζηζήσης, ο κ. Μενέλαος Μακρυγιάννης, ο κ. Αθανάσιος Φωλίνας, ο κ. Αντώνης Δασκαλόπουλος, ο κ. Παναγιώτης Κώττας και ο κ. Γρηγόριος Γιαννόπουλος