Ράδιο Γρεβενά – 101.5

PAPAGEORGIOU
Κινηματογράφος Γρεβενών
ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΡΑΠΤΗ

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο
Ράδιο 101.5

Grevenamedia @facebook

tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Η ΕΓ του Νομαρχιακού Τμήματος Γρεβενών της ΑΔΕΔΥ καταδικάζει απερίφραστα το γεγονός άσκησης bullying και ωμού εκβιασμού σε βάρος εργαζομένου του Δήμου Γρεβενών

Η ΕΓ του Νομαρχιακού Τμήματος Γρεβενών της ΑΔΕΔΥ  λαμβάνοντας υπόψη την αριθ. 201/18-12-2019 Ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων Α/θμιας Τοπικής Αυτοδ/σης Ν. Γρεβενών και το καταγγελλόμενο σε αυτή γεγονός:
Καταδικάζει απερίφραστα το γεγονός άσκησης bullying και ωμού εκβιασμού σε βάρος εργαζομένου του Δήμου Γρεβενών, από επιχειρηματία της πόλης των Γρεβενών στην προσπάθεια προώθησης υπόθεσης της επιχείρησής του.
Στηρίζει τον εργαζόμενο και μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του Νομαρχιακού Τμήματος Γρεβενών της ΑΔΕΔΥ Καραμήτρο Βασίλειο, ο οποίος στην προσπάθεια της εκτέλεσης των καθηκόντων του αντιμετωπίστηκε με τρόπο απαράδεκτο και καταδικαστέο.
Δηλώνουμε ξεκάθαρα προς κάθε κατεύθυνση ότι εκβιασμοί και πιέσεις κατά την άσκηση των καθηκόντων των εργαζομένων δεν μας τρομοκρατούν και τέτοιου είδους απαράδεκτες συμπεριφορές θα μας βρίσκουν απέναντί τους.
Οι εργαζόμενοι στο δημόσιο , παρά την υποστελέχωση και το αποψίλωμα των υπηρεσιών του δημοσίου που προέκυψαν τα τελευταία χρόνια και λόγω των πολιτικών των μνημονίων, συνεχίζουν τον αγώνα που δίνουν καθημερινά, για την ευσυνείδητη άσκηση των καθηκόντων τους, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και την παροχή ποιοτικότερων υπηρεσιών προς τους πολίτες.
Καλούμε τους εργαζόμενους στο Δημόσιο να βρίσκονται σε επαγρύπνηση, να καταγγέλλουν κάθε παρόμοια απαράδεκτα περιστατικά κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους, από όπου και αν προέρχονται και να εκφράζουν την στήριξη και αλληλεγγύη τους σε όποιον αντιμετωπίζεται κατ’ αυτόν τον τρόπο.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

Του Νομαρχιακού Τμήματος Γρεβενών της ΑΔΕΔΥ

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας

Λιάμπας Ανδ.Στέργιος Λέτσος Θ. Χρήστος

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
POTIKA MYRTO
Jumbo
Ζητούνται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Ζιώγας
Πωλείται
Μπουραλέκος
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5