Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Κτηματολόγιο
Ράδιο 101.5
PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

H Microsoft Ελλάς αναζητά φοιτητές και νέους απόφοιτους

Την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου η Microsoft Ελλάς αναζητώντας την επικοινωνίας με φοιτητές και νέους απόφοιτους τους “ανοίγει την πόρτα της”. Η εταιρεία βρίσκει διάφορες αφορμές κατά καιρούς για να προβάλει το εργασιακό περιβάλλον της καθώς και να προσελκύει τα πιο ισχυρά ταλέντα στο χώρο της τεχνολογίας και των ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Πιο συγκεκριμένα, στο «Open Day«, θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στον κόσμο της τεχνολογίας, να έρθουν σε επαφή με ηγετικά στελέχη, αλλά και να μάθουν περισσότερα σχετικά με τις ευκαιρίες επαγγελματικής σταδιοδρομίας που παρέχει η Microsoft.

Επίσης οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με το πρόγραμμα Microsoft Academy for College Hires (ΜΑCH), και να συνομιλήσουν με εργαζόμενους που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, καθώς και για το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης της εταιρίας, το οποίο απευθύνεται σε φοιτητές.

Οι ενδιαφερόμενοι θα χρειαστεί να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής μέχρι τη Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου στο www.aka.ms/MSopendayGR. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
Ζητείται
ΟΠΑΠ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης