Ράδιο Γρεβενά – 101.5

PAPAGEORGIOU
Κινηματογράφος Γρεβενών
ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΡΑΠΤΗ
Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο

Grevenamedia @facebook

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Jumbo
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Γρεβενά- Δήμος Για Όλους:Επισκέψεις του υποψηφίου Δημάρχου Γιάννη Κ.Παπαδόπουλου στα χωριά Οροπέδιο – Άγ.Κοσμά – Κυδωνιές – Μέγαρο (Φωτογραφίες)

Τις Κοινότητες του π.Δήμου Αγίου Κοσμά επισκέφθηκε το απόγευμα της Κυριακής ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Κ.Παπαδόπουλος συνοδευόμενος από δεκαπέντε υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού <<Δήμος Για ΟΛΟΥΣ>>.

Η μαζική προσέλευση των κατοίκων και η θερμή υποδοχή που επιφύλαξαν οι δημότες του π. Δήμου Αγίου Κοσμά πιστοποίησαν για μια ακόμη φορά τις άρρηκτες, τις αδιαμφισβήτητες αλλά και τις ισχυρές σχέσεις εμπιστοσύνης και ανθρωπιάς που καλλιεργήθηκαν την οκταετία 2003-2010, μεταξύ των κατοίκων του Δήμου Αγίου Κοσμά και του υποψηφίου Δημάρχου Γιάννη Κ. Παπαδόπουλου.

Στο Οροπέδιο, στον Άγιο Κοσμά, στις Κυδωνιές και στο Μέγαρο οι χωριανοί κατέκλυσαν στην κυριολεξία τα καφενεία των χωριών, συζήτησαν για την εγκατάλειψη τους τα τελευταία χρόνια από την Δημοτική Αρχή, και εξέφρασαν την απογοήτευση τους για την περιφρόνηση και την απαξίωση αυτή.

Παράλληλα εξέφρασαν την πλήρη εμπιστοσύνη στον υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Κ. Παπαδόπουλο τονίζοντας πως όλοι μαζί θα στηρίξουν και αυτή την προσπάθεια.

Στα παραπάνω χωριά οι δημότες που έλαβαν τον λόγο επανέλαβαν τα μεγάλα έργα της οκταετίας τονίζοντας πως η λύση του προβλήματος της ύδρευσης ήταν ένα <<έργο ζωής>> για τον Δήμο Αγίου Κοσμά, όπως και δεκάδες άλλα έργα.

Μέγαρο

 

Άγιος Κοσμάς

Κυδωνιές 

Οροπέδιο

Άγιος Κοσμάς

 

 

 

 

Κυδωνιές 

 

 

 

Μέγαρο 

 

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
POTIKA MYRTO
Μπουραλέκος
Πωλείται
Ζητούνται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Ράδιο 101.5
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Ζητείται προσωπικό
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5