Ράδιο Γρεβενά – 101.5

PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
Κτηματολόγιο
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

«Γκάζια» για να τελειώσει το μονοθέσιο των φοιτητών του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι προσπάθειες της φοιτητικής ομάδας του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών και Βιομηχανικού Σχεδιασμού του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας για την συμμετοχή τους στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Formula Racing για το οποίο κατάφεραν να πετύχουν στις σχετικές διεθνείς εξετάσεις επιστημονικής κατάρτισης και να αποκτήσουν θέση αφετηρίας στον διεθνή αγώνα μονοθέσιων τύπου Formula Student που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιουλίου 2017 στην πίστα του Varano της Ιταλίας.
Όπως τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ Κοζάνης ο επίκουρος καθηγητής του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών και Βιομηχανικού Σχεδιασμού Σάββας Δουρβατζίδης η ομάδα του TEIWM Racing αποτελείται από περίπου 20 φοιτητές που εργάζονται εδώ και δυόμιση χρόνια για το σχεδιασμό και την κατασκευή πρότυπου αγωνιστικού μονοθέσιου τύπου Formula 1 συναγωνιζόμενη με αντίστοιχες ομάδες Πανεπιστημίων και Ιδρυμάτων σε όλο τον κόσμο.
Την παρούσα χρονική στιγμή σημείωσε ο κ. Δουρβατζίδης ξεκινά με γοργούς ρυθμούς η κατασκευή του μονοθέσιου που αναμένεται να είναι έτοιμο εγκαίρως το καλοκαίρι.
Κέντρο σχεδιασμού και κατασκευής του μονοθέσιου αποτελεί το Εργαστήριο Καινοτομίας Αυτοκινήτου στο Κέντρο Τεχνολογίας και Έρευνας (ΚΤΕ) του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας όπου η ομάδα εργάζεται συνεχώς επί δέκα και πλέον ώρες σε καθημερινή βάση.
Πηγή: ΕΡΤ Κοζάνης Σύνταξη Κώστας Δαβάνης

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΟΠΑΠ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης