Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

ΕΜΒΟΛΙΟ
Μουσική Συναυλία

email επικοινωνίας

Τζιόβας Ανδρέας
Εμβόλιο
POTIKA MYRTO
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
Loco delivery
Ζιώγας
tsiarsiotis
Ράδιο 101.5
ΙΩΑΝΝΑ

Κατηγορίες

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Grevenamedia @facebook

Κοζάνη- Γραφείο

Γιώργος Αμανατίδης: Οριστική έγκριση από την ΕΕ και υπαγωγή οικισμών Δήμων Βοΐου και Γρεβενών στο ειδικό καθεστώς

Το θεμα απο τις αρχές του 2020 ανέλαβε να υποστηρίξει με εκθέσεις και επιχειρηατα ο βουλευτης Γ. Αμανατίδης. Στην ανακοινωσή του σημειώνει τα παρακατω.

Με το από 11-12-2020 Δελτίο Τύπου παρουσιάσαμε την πρόοδο του υπόψη θέματος μέχρι την έγκρισή του από την Επιτροπή Παρακολούθησης (Ε.Π.) του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας 2014-2020 καθώς και τον προγραμματισμό της υπολειπόμενης εγκριτικής διαδικασίας από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (Ε.Ε).

Ευχαριστήσαμε επίσης τους συντελεστές για την επίτευξη του στόχου, με βάση την τεκμηρίωση που ετοίμασα για στήριξη του αιτήματος ένταξης των οικισμών Δήμων Βοΐου και Γρεβενών* στις περιοχές με Ειδικά Μειονεκτήματα.

Την Τρίτη 9 Μαρτίου 2021 εγκρίθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (Ε.Ε.) η 8η τροποποίηση-επικαιροποίηση του ΠΑΑ της Ελλάδας και η ένταξη των οικισμών θεωρείται πλέον οριστική. Βάσει αυτής οι υπόψη οικισμοί θα ενταχθούν στους αντίστοιχους πίνακες με συνέπεια οι κάτοικοι να δικαιούνται τα προβλεπόμενα κίνητρα όπως ενδεικτικά: εξισωτική αποζημίωση, προγράμματα στήριξης της κοινωνικής συνοχής.

Η παραπάνω εξέλιξη είναι δίκαιη για τα χωριά που αφορά και αποτυπώνει τη συνεχή και αποτελεσματική μέριμνα της Κυβέρνησης για την περιοχή μας.

Σε ότι με αφορά δεσμεύομαι να συνεχίσω με τον ίδιο αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα θέματα του Ν. Κοζάνης και των κατοίκων του.

Κοζάνη, 11/03/2021

Γιώργος Αμανατίδης 

Βουλευτής Ν. Κοζάνης – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Π.Ε. Κοζάνης: Τοπικές Κοινότητες Λουκομίου, Μολόχας, Νεάπολης, Πεπονιάς, Περιστέρας, Αηδονοχωρίου, Αξιοκάστρου, Ανθοχωρίου, Πολυλάκκου, Πυλωρίου, Ροδοχωρίου και Τραπεζίτσας. Οι εν λόγω Κοινότητες ανήκουν στο σύνολό τους στο Δήμο Βοϊου.

Π.Ε. Γρεβενών: Τοπικές Κοινότητες Αγίου Γεωργίου, Αηδονίων, Ελεύθερου, Κιβωτού και Κληματακίου. Οι εν λόγω Κοινότητες ανήκουν στο σύνολό τους στο Δήμο Γρεβενών.

Σχετικά άρθρα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ

ΖΗΤΕΙΤΑΙ-Γυναίκα για φροντίδα ηλικιωμένης
Ενοικιάζεται διαμέρισμα 90 τ.μ.
ΤΑΞΙ
ENOIKIAZETAI
Κ.Παλαιολόγου 58
Αριστείδου 27
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ