Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΕΡΓΑΣΙΑ
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ
ΔΕΗ | Αγροτικά ΓΑΙΑ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Gigabit Voucher: Νέο κουπόνι επιδότησης για φθηνό και γρήγορο ίντερνετ

Κουπόνια επιδότησης για γρήγορες συνδέσεις οπτικών ινών (gigabit voucher) θα διαθέσει το επόμενο διάστημα το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, με στόχο να φέρει την Ελλάδα πιο κοντά στον μέσο όρο της Ευρώπης όσον αφορά την ευρυζωνική πρόσβαση στο ίντερνετ.

Δικαιούχοι του «Gigabit voucher» θα είναι ιδιώτες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις σε περιοχές που καλύπτονται από δίκτυα οπτικής ίνας και δεν διαθέτουν ευρωζωνική σύνδεση με ταχύτητα download μεγαλύτερη των 100 Mbps.

Το κουπόνι θα είναι διαθέσιμο από τον Σεπτέμβριο.

Αναλυτικά ποιοι το δικαιούνται

Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα θα έχουν φυσικά πρόσωπα και μικρομεσαίες επιχειρήσεις που εδρεύουν σε περιοχές όπου υπάρχει κάλυψη από δίκτυα υπερ-υψηλών ταχυτήτων, αλλά δεν διαθέτουν ήδη ευρυζωνική σύνδεση με ταχύτητα κατεβάσματος (download) μεγαλύτερη των 100 Mbps. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να αιτηθούν την επιδότηση μέσω μιας ειδικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας, η οποία θα είναι προσβάσιμη από την Ενιαία Ψηφιακή Πύλη της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr).

Για την ταυτοποίησή τους, οι χρήστες θα πρέπει να εισέλθουν στην πλατφόρμα χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς κωδικούς taxisnet. Αφού εκδοθεί το κουπόνι, οι δικαιούχοι θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ των εγκεκριμένων προσφορών των παρόχων ηλεκτρονικών επικοινωνιών που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα, προκειμένου να αποκτήσουν ευρυζωνική σύνδεση υπερ-υψηλής ταχύτητας. Μεταξύ των παρόχων αναμένεται να συμπεριλαμβάνονται οι εταιρείες Cosmote, Nova, Vodafone, ενώ δεν αποκλείεται η συμμετοχή και της Inalan κάτι που στελέχη της εταιρείας δεν είχαν αποκλείσει σε συνέντευξή τους στην ιστοσελίδα μας.

Το «Κουπόνι Συνδεσιμότητας Gigabit» εντάσσεται στον νόμο «Λήψη μέτρων για την εφαρμογή του Κανονισμού (ΕΕ) 2022/2065 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 19ης Οκτωβρίου 2022 σχετικά με την ενιαία αγορά ψηφιακών υπηρεσιών και την τροποποίηση της οδηγίας 2000/31/ΕΚ (Πράξη για τις ψηφιακές υπηρεσίες) και άλλες διατάξεις» του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Η εφαρμογή του προγράμματος αναμένεται να συμβάλει σημαντικά στην ενίσχυση της ευρυζωνικότητας στην Ελλάδα και να φέρει τη χώρα πιο κοντά στα ευρωπαϊκά πρότυπα. Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης έχει τονίσει τη σημασία της δημιουργίας των κατάλληλων υποδομών για την παροχή περισσότερων και καλύτερων ψηφιακών υπηρεσιών στους πολίτες, σε έναν κόσμο που διασυνδέεται ολοένα και περισσότερο.

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ