Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Κτηματολόγιο
PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Γιατί τον Μάιο του 2016 ζήτησα να καταλογιστεί το ποσό των 100.000 (ή 150.000 σήμερα) στους αντιδημάρχους, Μ.Αδάμο και Χ. Τριγώνη. Ένας άλλος λόγος της διαγραφής μου .* Του Γιάννη Κ. Παπαδόπουλου Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Γρεβενών

Τον Μάιο του 2016 κατέθεσα υπόμνημα 15 σελίδων όπως το ζήτησε (και από εμένα) επανελειμένως ο κ. Γ. Δασταμάνης. Στο υπόμνημα τόνιζα πως εφόσον υπάρχει μια αδιαφορία για την είσπραξη ή τον καταλογισμό των χρημάτων στην DIGEA και στον ιδιώτη (Χ. Μίμη) τότε αυτά τα ποσά να καταλογιστούν στους αρμόδιους αντιδημάρχους (Χ. Τριγώνη και Μ.Αδάμο) καθώς και στους Δ/ντες των Οικονομικών και Τεχνικών Υπηρεσιών. Εκείνες τις ημέρες έγραψε ιστοσελίδα της Κοζάνης πως οι δύο παραπάνω αντιδήμαρχοι «ζήτησαν» από τον Γ. Δασταμάνη να με «διώξει» από αντιδήμαρχο.

Τα έγραψα τότε στο υπόμνημα προς τον κ. Γ. Δασταμάνη:

«ΔΕΚΑΤΟ ΤΡΙΤΟ: Από τη Δημοτική Αρχή έχουν εντοπιστεί προβλήματα που χαρακτηρίζονται ως «ρευματοκλοπές». Προτείνω να σταλούν όλα τα στοιχεία στον Εισαγγελέα  Γρεβενών όπως :

Οι οφειλές της Digea και ιδιώτη στον Υδατόπυργο οι οποίες ίσως ξεπερνούν τις 100.000 ευρώ.

Αν αυτό δε δρομολογηθεί τότε άμεσα πρέπει τα ποσά αυτά να καταλογιστούν στους αρμόδιους αντιδημάρχους και Διευθυντές των Οικονομικών και Τεχνικών Υπηρεσιών από την ημέρα ακυρώσεως της αποφάσεως έως σήμερα.»

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΟΠΑΠ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης