Ράδιο Γρεβενά – 101.5

PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Γιάννης Λέτσιος: ‹‹ Γιατί παραιτούμαι από Εντεταλμένος σύμβουλος του πρώην Δήμου Βεντζίων ››

Ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Γρεβενών κ. Γιάννης Λέτσιος με επιστολή προς τον Δήμαρχο Γρεβενών κ. Γιώργο Δασταμάνη αναφέρει τους λόγους για τους οποίους παραιτείται από το αξίωμα του Ενταταλμένου συμβούλου του πρώην Δήμου Βεντζίων και δηλώνει πως από εδώ και στο εξής θα ψηφίζει ότι είναι  ωφέλιμο για το Δήμο Γρεβενών:

 

‹‹ Κύριε Δήμαρχε

Με την ανάληψη των καθηκόντων της νέας Δημοτικής Αρχής δέχτηκα μετά από πολλές σκέψεις την πρόταση που μου κάνατε να αναλάβω τη θέση του Εντεταλμένου συμβούλου του πρώην Δήμου Βεντζίου θεωρώντας ότι ανεξάρτητα με το όποιο προσωπικό κόστος θα βοηθούσα στην προώθηση των προεκλογικών δεσμεύσεων της παράταξής μας. Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα την πρόθεση ελαχίστων να μη συνεργαστούν μαζί μου και να ακολουθήσουν μια διαφορετική τακτική στη Δ.Ε. Βεντζίου για προσωπικό τους όφελος. Είναι γεγονός ότι κάνοντας προσπάθειες παρέμβασής συνειδητοποίησα ότι δεν είχα καμία αρμοδιότητα παρέμβασης, ούτε σε πολιτικό επίπεδο, ούτε σε επίπεδο λειτουργιών της περιοχής. Αντιλαμβάνεστε κύριε Δήμαρχε ότι δεν είναι δυνατόν να συνεχίσω να εκτελώ τα καθήκοντά μου καθώς δεν χαράσσεται από κοινού η ακολουθούμενη πολιτική του Δήμου.
Για όλους τους παραπάνω λόγους σας υποβάλλω την παραίτησή μου από Εντεταλμένος Σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Βεντζίου.
Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπο μου και την τιμή που μου κάνατε να με ορίσετε Εντεταλμένο Σύμβουλο στη Δημοτική Ενότητα Βεντζίου και δηλώνω ότι από την εξίσου τιμητική θέση του Δημοτικού Συμβούλου θα παλέψω και θα στηρίξω ό,τι θετικό και καλό για τους Δημότες του Δήμου Γρεβενών ›› .
Λέτσιος Γιάννης
Εντεταλμένος Σύμβουλος Δ.Ε Βεντζίου
Δημοτικός Σύμβουλος

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΟΠΑΠ
ΦΥΛΑΞΗ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης