Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Grevenamedia @facebook

Κινηματογράφος Γρεβενών
PAPAGEORGIOU

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Jumbo
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Για τον τόπο μας.. ..που ακόμη δεν τον έχουμε φτιάξει όπως τον ονειρευόμαστε..

Συμπολίτισσες και Συμπολίτες,

Έχοντας πλήρη συναίσθηση της κρισιμότητας των αυτοδιοικητικών εκλογών αλλά και των ευθυνών που επωμίζεται ο κάθε δημοτικός σύμβουλος, αποδέχτηκα την πρόσκληση του Γιάννη Παπαδόπουλου να συμμετάσχω στον συνδυασμό “ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Το σύστημα της απλής αναλογικής που εφαρμόζεται για πρώτη φορά φέτος, θα δώσει τη δυνατότητα στις τοπικές κοινωνίες να εκπροσωπούνται με αυθεντικό τρόπο στο Δημοτικό Συμβούλιο ενώ παράλληλα αυξάνει και τον ρόλο αλλά και την ευθύνη του κάθε δημοτικού συμβούλου ο οποίος, θα πρέπει να λειτουργεί με γνώμονα το συμφέρον των πολιτών, ξεπερνώντας αγκυλώσεις και στερεότυπα του παρελθόντος.

Διαφάνεια | Καθαρότητα αποφάσεων | Χρηστή Διαχείρηση των οικονομικών του Δήμου θα είναι το διαρκές μέλημα μου στηρίζοντας τον δήμαρχο, για να δώσουμε όλοι μαζί μια νέα πνοή στην ανάταξη τόσο της πόλης όσο και των χωριών μας, παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που προκύπτουν από την εφαρμογή της συνένωσης σε έναν χαωτικό εδαφικά Δήμο.

Φίλοι και φίλες αν με την δική σας θέληση, σας εκπροσωπήσω στο Δημοτικό Συμβούλιο, σας δίνω την υπόσχεση μου ότι θα συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις ώστε να κάνουμε πράξη το όνομα του συνδυασμού μας “ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”.

Με αγάπη για τα Γρεβενά, έχοντας ζήσει τις δυσκολίες των χωριών μας, γνωρίζοντας τι σημαίνουν συλλογικές διαδικασίες και με πίστη πως κάθε ένας από εμάς κράτα στα χέρια του τα θεμέλια αυτού του τόπου.

ΤΑΣΟΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό “ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
POTIKA MYRTO
Αγγελία
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ

Follow Us

ΦΥΛΑΞΗ
 
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5