Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΖΗΤΕΙΤΑΙ

Grevenamedia @facebook

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Ράδιο 101.5
Ζιώγας
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Για τις δραστηριότητες και την κατάσταση του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας ενημερώθηκαν μέλη και φίλοι της ΑΧΕΠΑ

Στo πλαίσιo συνεργασίας και αλληλοενημέρωσης της ΑΧΕΠΑ με τους τοπικούς φορείς πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12 Φλεβάρη 2020 ενημέρωση των μελών και φίλων της ΑΧΕΠΑ για τις δραστηριότητες και την κατάσταση του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου κ.Θεόδωρο Θεοδουλίδη και τον Αντιπρύτανη κ. Νίκο Σαριγιαννίδη.

Στην πανέμορφη αυτή εκδήλωση η αντιπροσωπεία του Πανεπιστημίου σε διάλογο ο οποίος αναπτύχθηκε μεταξύ των μελών της ΑΧΕΠΑ αντάλλαξαν απόψεις και ιδιαίτερα στάθηκαν στην καλύτερη λειτουργία του Πανεπιστημίου και στις προσπάθειες που γίνονται από την νέα Διοίκηση και λόγω της συγχώνευσης με το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας η οποία είχε ως αποτέλεσμα να φέρει το νέο Πανεπιστήμιο στην 7η θέση σε ότι έχει σχέση τα Τμήματα το Εκπαιδευτικό προσωπικό και τους φοιτητές.

Επίσης στα θέματα που κυριάρχησαν ήταν η εξωστρέφεια του Πανεπιστημίου και η συμβολή του στην μετάβαση στην μεταληγνιτική περίοδο.

Τα δύο μέρη δεσμεύτηκαν για συνεχή συνεργασία και στην σύναψη πρωτοκόλλου συνεργασίας για θέματα τα οποία είναι επίκαιρα και κοινού ενδιαφέροντος.

Ως ΑΧΕΠΑ συγχαίρουμε την Διοίκηση του Πανεπιστημίου για την προσπάθειά τους, τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και τους ευχαριστούμε για παρουσία τους στην εκδήλωσή μας και στην τόσο ουσιαστική ενημέρωση των μελών και των φίλων μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο

Ο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Μιχαήλ Ζηκόπουλος

Δημήτρης Παπαδημητρίου

6932340941

6976007108

mdzikopoul@gmail.com

dipapadimitriou@yahoo.gr

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ζητούνται
Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Πωλείται
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5