POTIKA MYRTO

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Grevenamedia @facebook

ΔΕΗ banner myenergycoach
Loco delivery
ΓΡΙΔΑΣ
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
Ζιώγας

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

SPONSORS

Για να παραδειγματιστούν και οι Αντιδήμαρχοι Γρεβενών *Του Μιλτιάδη Καραλή

Επισκέψεις στις τοπικές κοινότητες του Δήμου Κοζάνης πραγματοποίησαν την Τρίτη 19 Νοεμβρίου , οι Αντιδήμαρχοι της Κοζάνης, Στόχος της επίσκεψης ήταν να διαπιστώσουν να διαπιστωθεί το επίπεδο συνεργασίας των Τοπικών Κοινοτήτων  με τις Δημοτικές υπηρεσίες , καθώς και να καταγραφούν τα προβλήματα των κατοίκων και την ενεργή συμμετοχή τους στα κοινά, υπογραμμίζοντας πως θα πραγματοποιούν συχνές επισκέψεις προκειμένου να δίνουν λύσεις σε προβλήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους.

Αυτά έγραφε η εφημερίδα της Κοζάνης το «θάρρος» στις 22 Νοεμβρίου.

Συγχαίρω θερμά τους Αντιδημάρχους της Κοζάνης για τους στόχους της επίσκεψης τους στις Τοπικές Κοινότητες και ιδιαίτερα στις μικρές, οι οποίες δεν έχουν Τοπικοί σύμβουλοι αλλά Εκπρόσωπο (Μονάρχη) στην σημερινή Ελλάδα που ψηφίζει νόμους που δίνει αρμοδιότητες Διοίκησης των εκλεγμένων κοινοτήτων σε έναν και μόνο πολίτη , ο οποίος με το σημερινό καθεστώς που επικρατεί στις διοίκησης των Δήμων είναι ο εξουσιαστής του χωριού , της Κοινότητας και κάνει ότι θέλει , χωρίς κανένας φορέας να τον ελέγχει για τις θεσμικές του ενέργειες , και τις σχέσεις του με τους δημότες .

Αυτήν την ανεύθυνη διοίκηση των Τοπικών Κοινοτήτων έμαθαν από δημότες των Τοπικών Κοινοτήτων οι Αντιδήμαρχοι και πήραν την Δημοκρατική και θεσμική απόφαση τους να επισκεφθούν τα τοπικά δημοτικά διαμερίσματα να επικοινωνήσουν με τους δημότες , και να καταγράψουν τα προβλήματα και τις ανάγκες τους. Το ίδιο ειχαν πράξει και οι προκάτοχοι τους. Και κάνω την ερώτηση μου στους πρώην και νυν Αντιδημάρχους των Γρεβενών . Πήγατε ποτέ εσεις στα Τοπικά Κοινοτηκά Διαμερίσματα σε όλα αυτά τα χρόνια της θητείας σας;

Θα πω το ΜΕΓΑΛΟ σας ΟΧΙ !

Οι Κοζανίτες Αντιδήμαρχοι γνωρίζουν καλά τη λειτουργία του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης , και των Άρθρων του Δημοτικού Κώδικα , και είναι πάντα και κοντά στους δημότες και φροντίζουν για την επίλυση των προβλημάτων τους.

Εσείς Αντιδήμαρχοι των Γρεβενών, έχετε άλλον κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων;

Όλα τα χρόνια που είμαι Οκταμηνίτης κάτοικος της Λάβδας και  υπεύθυνος και ενεργός πολίτης δεν είδα γιατί δεν ήρθαν στην τοπική μου κοινότητα Δήμαρχοι , Αντιδήμαρχοι , δημοτικοί σύμβουλοι  να συνομιλήσουν με τους κατοίκους για να ακούσουν τα προβλήματα και τις ανάγκες τους. Δεν είδα ποτές μου να γίνεται Γενική Συνέλευση των κατοίκων με ευθύνη Δημάρχου ή αντιδημάρχου και δεν γνώρισα ποτές μου καμία πληροφόρηση  – ενημέρωση    για τα δρώμενα  στην Κοινότητα και στον Δήμο μου .

Γνώρισα όμως πολλούς υποψήφιους Νομάρχες,Δημάρχους Κοινοτικούς και Δημοτικούς Συμβούλους  που ήρθαν προεκλογικά στο χωριό μου, που έταζαν λαγούς με πετραχήλια  για να πάρουν την ψήφο των συγχωριανών μου και μετά τις εκλογές «μην τον είδατε παιδιά μου τον Παναγή». Μπράβο και εύγε στους Αντιδημάρχους της Κοζάνης. Θα τους μιμηθείτε εσείς οι Αντιδήμαρχοι Γρεβενών; Ίδωμεν»

Μιλτιάδης Καραλής  Κοζάνη 29-11-2019

Σχετικά άρθρα

ΔΟΜΗΣΗ

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Τζιόβας Ανδρέας
ΔΕΗ BANNER
Υπουργείο περιβάλλοντος
cars
Ζητείται από τεχνική εταιρεία τηλεπικοινωνιών
Ζητείται καμαριέρα
ζητείται υπάλληλος-agro grevena
AUTOΚΙΝΗΣΗ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Argo Grevena
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Eνοικιάζεται διαμέρισμα διαμπερές. ανακαινισμένο, 110 τ.μ.
Πωλούνται δυο διαμερίσματα
Πωλείται μετά από 37-συνταξιοδοτηση
123 τμ
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
αγγελια λεβητας
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
Καφέ Crystal
ΤΑΞΙ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
-Διεύθυνση-GrevenaMedia

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ

Follow Us

 
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com