Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
INTERACTIVE
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

ΓΕΩΤ.Ε.Ε./Π.Δ.Μ.: Απόψεις – προτάσεις για την εξειδίκευση των δράσεων των κλάδων της Γούνας και της Οινοποιίας, στο πλαίσιο της Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Σε συνέχεια των προπαρασκευαστικών δράσεων για την εφαρμογή της Περιφερειακής Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης (RIS3), σας αποστέλλουμε τις προτάσεις μας για θέματα έρευνας – καινοτομίας και νέων τεχνολογιών που αφορούν τη βελτίωση και ενίσχυση των τομέων και κλάδων προτεραιότητας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Οι προτάσεις στοχεύουν στην ανάπτυξη προϊόντων και εφαρμογών παροχής δημοσίων υπηρεσιών, για τη διευκόλυνση της άσκησης της παραγωγικής δραστηριότητας από όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα  την βελτίωση του οικονομικού αποτελέσματος των εκμεταλλεύσεων μέσω της βελτίωσης της ποιότητας και της απόδοσης της παραγωγής, με παράλληλη προστασία του περιβάλλοντος με μείωση μη επιθυμητών επιδράσεων της γεωργίας στο περιβάλλον και ορθολογική αξιοποίηση των φυσικών πόρων.

Για την υλοποίηση των προτάσεων αναγκαία προϋπόθεση είναι η ανάπτυξη συνεργειών μεταξύ αγροτικών εκμεταλλεύσεων ή/και οργανώσεων παραγωγών, με κέντρα έρευνας και ανάπτυξης της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και των υπηρεσιών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, για την μελέτη και αποτύπωση όλων των δεδομένων που είναι απαραίτητα για την ανάπτυξη των προτεινόμενων εφαρμογών.

Οι προτάσεις μας συνοψίζονται στις ακόλουθες:

1)     Λογισμικό διαχείρισης φάρμας εκτροφής γουνοφόρων ζώων.

2)     Ψηφιακός χάρτης δεδομένων νομοθεσίας, ερευνών και λοιπών πληροφοριών που σχετίζονται με την άσκηση δραστηριότητας στον πρωτογενή τομέα της οικονομίας.

3)     Ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα καινοτόμων τεχνικών γεωργίας ακριβείας στη ζώνη καλλιέργειας αμπελιού της περιοχής Αμυνταίου.

4)     Παρατηρητήριο εντόμων και ανάπτυξη στρατηγικών φυτοπροστασίας στη ζώνη καλλιέργειας αμπελιού της περιοχής Αμυνταίου.

5)     Παρατηρητήριο ποικιλίας Ξινόμαυρου στον αμπελώνα Αμυνταίου.

6)     Μελέτη κλωνικής επιλογής της ποικιλίας Ξινόμαυρου στον αμπελώνα Αμυνταίου.

 

Με την επισήμανση ότι σε επίπεδο Περιφερειακού Παραρτήματος Δυτικής Μακεδονίας του ΓΕΩΤ.Ε.Ε., η διαδικασία διαβούλευσης για προτάσεις εξειδίκευσης των δράσεων των κλάδων προτεραιότητας της Περιφέρειας είναι συνεχής, παραμένουμε στη διάθεση σας για κάθε διευκρίνιση ή συνεργασία επί του θέματος.

 

 

Για τη Δ.Ε. ΓΕΩΤ.Ε.Ε. / Π.Δ.Μ.

Ο Πρόεδρος

Θεόδωρος Γ. Σιόγκας

Το πλήρες κείμενο προτάσεων ΕΔΩ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
AUTOΚΙΝΗΣΗ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com