Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΖΗΤΕΙΤΑΙ

Grevenamedia @facebook

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Ράδιο 101.5
Ζιώγας
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Φανάρας Γιώργος: Γιατί είμαι υποψήφιος με τον Συνδυασμό ΄΄ Δήμος για Όλους΄΄

Λίγες μέρες έχουν μείνει για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Η προεκλογική μηχανή κάθε υποψηφίου άναψε για τα καλά και οι συζητήσεις δίνουν και παίρνουν. Έχουν περάσει περίπου 50 χρόνια από τη μεταπολίτευση και η πολιτική κυλάει πάντα στις φλέβες του Έλληνα.

Παρά το γεγονός ότι η υποψηφιότητα στις εκλογές, σε κάθε βαθμίδα(Δήμαρχος, Περιφερειάρχης, Δημοτικός Σύμβουλος)είναι μια δύσκολη, ψυχοφθόρα και κάποιες φορές πολύ δαπανηρή διαδικασία, παρ’ όλα αυτά πολλοί είναι οι <<γενναίοι>> που παίρνουν την απόφαση να ασχοληθούν και να θέσουν τους εαυτούς τους στην κρίση των συμπολιτών τους. Μέσα σε αυτούς είμαι και εγώ.

Μπήκα σε αυτήν τη διαδικασία μετά από κάποιες σκέψεις και προβληματισμούς και αφού το συζήτησα πρώτα με τον εαυτό μου και μετά με κάποιους δικούς μου ανθρώπους. Προσπάθησα,λοιπόν, να απαντήσω στις εξής απλές ερωτήσεις, νομίζω ότι το ίδιο έχουν κάνει και όλοι όσοι είναι σήμερα υποψήφιοι.

Στην ερώτηση, τι θέλω να πετύχω με την υποψηφιότητα μου στις εκλογές: Το αυτονόητο. Θέλω να εκλεγώ, ώστε να μου δοθεί η δυνατότητα να αξιοποιήσω τις ιδεές μου προς όφελος του τόπου μας. Στην ερώτηση μου, γιατί θέλω να εκλεγώ: Τα πράγματα εδώ γίνονται πιο δύσκολα,όταν είσαι υπεύθυνος και τελειομανής. Συνεπώς, αν αναλάβω μια τέτοια ευθύνη ξέρω πολύ καλά πως θα χάσω χρόνο από τη δουλειά μου και την προσωπική μου ζωή,την οικογένεια μου.

Όλα αυτά ισοσταθμίζονται με τη συμμετοχή μου στον συνδυασμό 《Δήμος για όλους》 με επικεφαλή τον Γιάννη Παπαδόπουλο, ο οποίος θα μου δώσει την ευκαιρία να ξεδιπλώσω τις σκέψεις μου και ό,τι οροματίζομαι. Ταυτόχρονα, θα μπορέσω να συνεργαστώ με ανθρώπους που έχουν τα ίδια όνειρα, τον ίδιο τρόπο σκέψης με μένα, και θέλουν να γυρίσουν σελίδα για τον τόπο μας.

Στο ερώτημα, πως θα καταφέρω να εκλεγώ: Πιστεύω στην κρίση των δημοτών και θεωρώ πως-για ακόμα μια φορά-θα μου επιτρέψουν να συμμετάσχω στα αυτοδιοικητικά, και όχι μόνο, δρώμενα του τόπου μας. Μετά από τις παραπάνω απαντήσεις, στήριξα την επιλογή του ναι, και ξεκίνησα.

Πιστεύω στον ευατό μου. Είμαι σίγουρος οτι θα τα καταφέρω στα δύσκολα με σκληρή δουλειά και μεθοδικότητα. Αισιοδοξώ για το αποτέλεσμα.

Υπ.Δημοτικός Σύμβουλος

Φανάρας Γιώργος

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ζητούνται
Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Πωλείται
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5