Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Κινηματογράφος Γρεβενών
PAPAGEORGIOU
Jumbo
Χορός Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών
Stand Up Comedy

Grevenamedia @facebook

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
POTIKA MYRTO
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ

Κατηγορίες

delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Ελπίδα (Φωτογραφίες)

Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού Γρεβενών “ΕΛΠΙΔΑ” είναι ένθερμος θιασώτης συμπολιτεύσεων – συμπράξεων και συνεργασιών από την ημέρα ιδρύσεως του συλλόγου μέχρι σήμερα.

Συνεχίζοντας λοιπόν τη συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας-Πολιτισμού-Αθλητισμού Αντώνη Δασκαλόπουλο παρέδωσαν στον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Γρεβενών Κωνσταντίνο Νικολακόπουλο, ικανή ποσότητα ειδών ρουχισμού, υπόδησης, κλινοσκεπασμάτων και παιχνιδιών για τον εμπλουτισμό της ιματιοθήκης του Δήμου που εξυπηρετήθηκε από ένθερμες και ακούραστες εθελόντριες της πόλης μας.

Όλα τα παραπάνω είδη προέρχονται από προσφορές των πολιτών των Γρεβενών προς την “ΕΠΛΙΔΑ” και πολιτών άλλων πόλεων της Δυτικής Μακεδονίας που εξασφάλισε ο Αντιπεριφερειάρχης Αντώνης Δασκαλόπουλος.

Ευχαριστούμε θερμά όσους δεν ξεχνούν αυτούς που ταλαιπωρούνται περισσότερο από την κρίση στις δύσκολες μέρες που βιώνουμε.

Ευχαριστούμε επίσης τον Αντώνη Δασκαλόπουλο για την ευαισθησία του και ευελπιστούμε με την δική του συνδρομή να έχει αίσια έκβαση  το αίτημα του συλλόγου “ΕΛΠΙΔΑ” προς την Δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

 

                                                                                      Το Δ.Σ. “ΕΛΠΙΔΑ”

 

Δείτε τις φωτογραφίες:

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Ράδιο 101.5
Διαφήμιση
Αγγελία
ΤΣΙΟΓΚΑΣ

Follow Us

ΦΥΛΑΞΗ
 
Αγγελία για εργασία
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5