Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Κτηματολόγιο
PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Ευχαριστήριο μήνυμα από τον Σύλλογο Φίλων Φιλαρμονικής Γρεβενών «Ορφεύς»

Ο Σύλλογος Φίλων Φιλαρμονικής Γρεβενών «Ορφεύς» με το πέρας της επιτυχούς πανηγυρικής εκδήλωσης που πραγματοποίησε την 27η Οκτωβρίου στο Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Γρεβενών παρουσία πλήθους κόσμου, νιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια τους παρακάτω:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Φιλαρμονικής Γαστουρίου Κέρκυρας «Η Ομόνοια» για την αποδοχή της πρόσκλησης του «Ορφέα» και την παρουσία της στις εορταστικές εκδηλώσεις της πόλης κατά την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 2019.

Τον Δήμαρχο της πόλης, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και το προσωπικό του Δήμου Γρεβενών για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα του «Ορφέα», την κάλυψη των εξόδων φιλοξενίας και την αμέριστη συμπαράσταση, στήριξη και αποτελεσματικότητα του.

Τις αρχές του τόπου, τα μέλη του Συλλόγου μας, τους πολίτες, και όλους τους φίλους, που στήριξαν και τίμησαν με την παρουσία τους τις παραπάνω εκδηλώσεις.

Κλείνοντας, απευθύνουμε έκκληση σε όλους τους Γρεβενιώτες να στηρίξουν με θέρμη και ζήλο την προσπάθειά μας με την εγγραφή ως μέλη του Συλλόγου και την στελέχωση των τμημάτων της Φιλαρμονικής με τα παιδιά τους, που θα αποτελέσουν και το μελλοντικό μουσικό δυναμικό της.

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος                                                                                                 Ο Γενικός Γραμματέας

Μιλτιάδης Τέγος                                                                                            Μιχάλης Κοκκινάκης

 

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΟΠΑΠ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης