AUTOΚΙΝΗΣΗ

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ banner myenergycoach
Μικρό μου

Grevenamedia @facebook

ΓΡΙΔΑΣ
ΤΑΞΙ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

Loco delivery
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
Κοζάνη- Γραφείο
Ζιώγας

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Έρχονται ΑΤΜ για πληρωμή και λογαριασμών

Τα φυσικά καταστήματα των τραπεζών από την περίοδο έναρξης της οικονομικής κρίσης και μέχρι σήμερα έχουν συρρικνωθεί κατά πολύ. Φέτος όμως οι μεγάλες τράπεζες ετοιμάζονται για μικρής κλίμακας επενδύσεις σε καταστήματα αλλά και αναβάθμιση σε σημεία ΑΤΜ.

 

Οι τράπεζες καταρτούν σχέδια για αύξηση του αριθμού των ΑΤΜ σε σημεία εκτός τραπεζικών καταστημάτων (off-site) για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.

Στα πλάνα των υπόλοιπων τραπεζών περιλαμβάνεται ο εκσυγχρονισμός τους, με στόχο τη διεύρυνση του αριθμού των συναλλαγών που μπορούν να εκτελεστούν. Για παράδειγμα, υπάρχουν σκέψεις για αναβαθμίσεις που θα επιτρέπουν τις online καταθέσεις χρημάτων και σε μηχανήματα ΑΤΜ εκτός τραπεζών.

 

Με τον τρόπο αυτό θα αυξηθούν τα σημεία στα οποία οι καταναλωτές μπορούν να πραγματοποιούν μεταφορές χρημάτων και πληρωμές λογαριασμών με χρήση μετρητών.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
interactive learning
Υπουργείο περιβάλλοντος
Πωλείται το παρόν κατάστημα- κ. παλαιολόγου
cars
ζητείται υπάλληλος-agro grevena
AUTOΚΙΝΗΣΗ
Τζιόβας Ανδρέας
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Argo Grevena
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Πωλείται μετά από 37-συνταξιοδοτηση
123 τμ
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
αγγελια λεβητας
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
Καφέ Crystal
ΤΑΞΙ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
-Διεύθυνση-GrevenaMedia

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ

Follow Us

 
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com