Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ
ΔΕΗ | Αγροτικά ΓΑΙΑ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Επιτυχής συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στη Διεθνή Έκθεση “BEYOND 2024”

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στη Διεθνή Έκθεση ψηφιακής τεχνολογίας και καινοτομίας Beyond 2024, που διεξήχθη από τις 25 έως τις 27 Απριλίου στο χώρο της ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη. Η περιφέρεια παρουσίασε με υπερηφάνεια τρεις εξαιρετικές start-up επιχειρήσεις και τον ψηφιακό κόμβο καινοτομίας Synerginn EDIH, προσφέροντας στο ευρύ κοινό μια επίδειξη της τεχνολογικής καινοτομίας της περιοχής.

Οι εκθέτες που εκπροσώπησαν τη Δυτική Μακεδονία στην έκθεση ήταν οι εξής:

 

  1. Innovation Bee: Η εταιρεία πρωτοπορεί στον τομέα της τεχνολογικής καινοτομίας, μετατρέποντας ιδέες σε πραγματικές εφαρμογές. Αξιοποιώντας πλήρως την Τεχνητή Νοημοσύνη και Blockchain.

 

  1. Keyvoto: Μια επιχείρηση με έδρα στην Πτολεμαΐδα, η οποία προσφέρει λύσεις μέσω της πλατφόρμας της που επιτρέπει στους προμηθευτές να ενημερώνουν την προϊοντική πληροφορία για τους retailers.

 

 

  1. B&T Componous.: Μια εταιρεία με έδρα στη Φλώρινα όπου εξειδικεύεται στην κατασκευή προηγμένων σύνθετων υλικών και εξαρτημάτων, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις από τον σχεδιασμό έως και την κατασκευή.

 

  1. Synerginn EDIH: Ο ψηφιακός κόμβος καινοτομίας στη Δυτική Μακεδονία έχει ως στόχο να καθοδηγήσει με την τεχνογνωσία που διαθέτει εταιρείες και οργανισμούς μέσω τεχνολογιών αιχμής σε θέματα όπως η ενέργεια, το περιβάλλον, η κυκλική οικονομία και πολλούς άλλους τομείς.

 

Ο κ. Νίκος Λυσσαρίδης, Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Μεταφορών, παρέμεινε στο πλευρό των εκθετών κατά τη διάρκεια της έκθεσης και συζήτησε μαζί τους  για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν  αλλά και για τις ευκαιρίες τους παρουσιάζονται.

 Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξή της προς τις νεοφυείς επιχειρήσεις και δεσμεύεται να συνεχίσει να είναι δίπλα σε αυτές αναγνωρίζοντας την σημασία της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας για την περιοχή μας.

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ