email επικοινωνίας

email επικοινωνίας: [email protected]

Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΤΑΞΙ
Τζιόβας Ανδρέας
Loco delivery

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΕΙΕΤ
Ράδιο 101.5
Ζιώγας

Grevenamedia @facebook

tsiarsiotis
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΙΩΑΝΝΑ

Κατηγορίες

«Επιτυχία ή Αποτυχία» *Του  Διαμαντή  Ντώνα

Εδώ  και  μέρες  τα  τηλεοπτικά  κανάλια  είχαν  προετοιμάσει την  κοινή γνώμη  κατά  τέτοιο  τρόπο που νόμιζε κανείς ότι  η επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Αμερική  θα  έλυνε όλα τα προβλήματα  που τελευταία  μας  ταλανίζουν. Δυστυχώς , όμως, το αποτέλεσμα, παρά  τις  προσπάθειες της Κυβέρνησης να μετατρέψει το φιάσκο  σε θρίαμβο, ήταν απογοητευτικό Αυτό το είδαμε όλοι, ο Αμερικανός πρόεδρος και  οι δημοσιογράφοι σχεδόν ξέχασαν την παρουσία του Πρωθυπουργού μας.

Έτσι για μια άλλη φορά γινόμαστε θύματα ενός υπερβολικού ενθουσιασμού που πάντα μας προκαταλαμβάνει όταν προετοιμαζόμαστε για μεγάλες επιτυχίες είτε στην εξωτερική πολιτική ,είτε στην οικονομική ανάπτυξη, είτε στον αθλητισμό, στο τέλος<< κάτι  βγαίνει και μας σταματά.>>

Για  μας, όπως υποστηρίζεται από όλους σχεδόν  τους αναλυτές  της εξωτερικής πολιτικής, ο  κίνδυνος προέρχεται εξ ανατολών και ειδικότερα από την γείτονα Τουρκία, μια χώρα που τελευταία παίζει ηγεμονικό ρόλο στην Ανατολική Μεσόγειο και στον Ισλαμικό κόσμο. Αυτό  ενισχύεται και από το γεγονός ότι η Τουρκία διαθέτει υπεροπλία, πολυάριθμο στρατό, αναπτυσσόμενη οικονομία, παρά του αντιθέτου που λέγεται,  και στρατηγική  γεωγραφική θέση, ανάμεσα σε τρις ηπείρους, μ΄ έναν ηγέτη επικίνδυνο , φιλόδοξο και τολμηρό διπλωμάτη.

Ο Ερτογάν έχει ερμηνεύσει με συνταγματική καθαρότητα τη διεθνή πολιτική σκακέρα  των μεγάλων Τραμπ και Πούτιν και  έχει αναπτύξει  μαζί τους περίεργες συμμαχίες!! Ο  Τραμ τον έχει φίλο και  ο Πούτιν  ομοτράπεζο. Η Ευρώπη κοιμάται τον ύπνο του δικαίου!! Πέρα από αυτά τα επιφαινόμενα υπάρχουν και οι κρυφές και ανομολόγητες  επιδιώξεις Αναντίρρητα οι δύο μεγάλοι αποτελούν μια δυαδική ενότητα που  προσπαθεί  να εκμεταλλευτεί  απροκάλυπτα  τον ενεργειακό πλούτο των << εμπολέμων>> !! Σ αυτήν  την ενότητα  θέλει  να  εισβάλει  και ένας τρίτος, ο  Ερτογάν , θα τα καταφέρει:

Εμείς σ΄αυτό το επικίνδυνο πλαίσιο ,υποστηρίζουν πολλοί ,η πολιτική μας πρέπει να  είναι προσεγμένη και ανάλογη με το μπόι μας. Δε θα μας σώσει το απλωμένο χέρι της ελεημοσύνης, <<δεν  είναι εύκολες οι θύρες αν η  χρεία τες κουρταλεί >>, λέει ο Εθνικός μας ποιητής.Όχι  σε μονομερείς ενέργειες και επιπόλαιους ενθουσιασμούς.  Αμυντική θωράκιση, αληθινή  ενότητα και έξυπνη διπλωματία.  Γιατί σε τυχόν θερμό επεισόδιο με τη γείτονα θα είμαστε μόνοι, διαμηνύει ο πρώην Υπουργός Άμυνας,  E.  Αποστολάκης.

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα

interactive
Επιμελητήριο Γρεβενών
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
ΤΑΞΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
-Διεύθυνση-GrevenaMedia

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
Ζητείται κυρία για φροντίδα ηλικιωμένης
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Πωλείται
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
ΗΛΕΚΤΡΟΝ