ΟΠΑΠ
SPONSORS
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
POTIKA MYRTO
PAPAGEORGIOU
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
ΟΠΑΠ

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
DONAS

Grevenamedia @facebook

ΙΩΑΝΝΑ
IKTEO
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
tsiarsiotis
Καφενείο
KARTSIOUNIS
GRAMMENOS
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
Λίτσας

Κατηγορίες

ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

Επιτυχημένη η φετινή Διεθνής Έκθεση Γούνας Καστοριάς

Για μια ακόμη φορά η Καστοριά ξεπέρασε την φήμη της διοργανώνοντας μια πραγματικά επιτυχημένη έκθεση, με την μεγάλη προσέλευση εκθετών και εμπορικών επισκεπτών. Αυτό προκύπτει από τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν στην διάρκεια των τεσσάρων ημερών λειτουργίας της. Στο πλαίσιο της Έκθεσης δόθηκε η δυνατότητα και στους 103 εκθέτες να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους και να προωθήσουν τις εμπορικές τους συναλλαγές.

Και πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς οι ξένοι εμπορικοί επισκέπτες έφτασαν τους 541, χωρίς να συνυπολογίζονται οι Έλληνες, και σε αυτό συνέβαλε αποφασιστικά η προβολή των περασμένων μηνών στα μεγαλύτερα κλαδικά περιοδικά σε Ευρώπη, Αμερική, Καναδά, Ρωσία και Ασία. Οι περισσότεροι δε από αυτούς προερχόταν από την Ρωσία, την μεγαλύτερη αγοραστική δύναμη σήμερα στον κλάδο της γούνας, αλλά συνολικά οι επισκέπτες που πέρασαν τις πύλες της Έκθεσης προερχόταν από 30 χώρες. Οι εμπορικές πράξεις που σημειώθηκαν ξεπέρασαν τις αρχικές προσδοκίες.

Οι δε παραγγελίες που έγιναν υπολογίζεται είναι πολύ περισσότερες.

Το θετικό στοιχείο είναι ότι η δυσμενής οικονομική κατάσταση, δεν στάθηκε εμπόδιο σε έναν σημαντικό αριθμό εμπόρων, να δώσουν το παρόν στην φετινή διοργάνωση. Μα το πιο θετικό είναι το γεγονός ότι δόθηκε η δυνατότητα στους εκατοντάδες αυτούς επαγγελματίες να παρουσιάσουν καινούργιες προτάσεις και κλαδικές καινοτομίες. Τα γουναρικά ήταν άριστης ποιότητας υλικών και σχεδιασμού, κάτι το οποίο φέρνει την γούνα αλλά και το δέρμα σε ένα πιο υψηλό επίπεδο και αυτό είναι το πιο θετικό και αισιόδοξο. Κομμάτια απαράμιλλα σε στυλ παρουσιάστηκαν τόσο στα περίπτερα όσο και στην επίδειξη μόδας.

Η Διοίκηση του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Γιάννης Κορεντσίδης εκφράζουν την ικανοποίηση τους για την φετινή διοργάνωση και το αποτέλεσμα που παρουσιάστηκε.

«Τα τρία σημαντικά οφέλη η άρτια διοργάνωση, η υψηλή επισκεψιμότητα για τα standards που είχαμε θέσει δεδομένων των οικονομικών συνθηκών που επικρατούν και οι  εμπορικές πράξεις που  σημειώθηκαν αποτελούν τον επόμενο στόχο μας. Για μας η προετοιμασία για την επόμενη διεθνή έκθεση ξεκινά από αύριο και θα προσπαθήσουμε και πάλι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, ώστε του χρόνου να είμαστε καλύτεροι», δήλωσε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς κ. Γιάννης Κορεντσίδης.

Εκθέτες, διοργανωτές και επισκέπτες δίνουν το παρόν στην επόμενη διοργάνωση η οποία σύμφωνα με το διεθνές καλεντάρι δημοπρασιών και εκθέσεων θα πραγματοποιηθεί ξανά στην Καστοριά στο διάστημα 4 με 7 Μαΐου 2017.

Ραντεβού στην 42η Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς.

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Follow Us

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
Πωλείται
Πωλείται
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
Ανταλλαγή διαμερίσματος
Ζητείται
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
ENOIKIAZETAI
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
Πωλείται
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
 
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης