Ράδιο Γρεβενά – 101.5

PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
Κτηματολόγιο
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Κωνσταντίνος Τζάτζης: Δεν θα είμαι υποψήφιος για την ΝΟ.Δ.Ε.

 

Οδεύουμε, λοιπόν, προς τη λήξη των διεργασιών που οδηγούν στην ανάδειξη προέδρου  της ΝΟ.Δ.Ε. της Ν.Δ. Γρεβενών.

Η πρόθεσή μου να είμαι υποψήφιος για τη θέση αυτή κοινοποιήθηκε στις 3/3/2016 και επρόκειτο να κατατεθεί  επίσημα σήμερα,  στις 14/4/2016. Με επιστολή μου στις 5/4/2016 στα  τοπικά ΜΜΕ  κατέδειξα τα λάθη, τις παραλείψεις και τις μεθοδεύσεις του πρόεδρου και ορισμένων μελών της απελθούσας ΝΟ.Δ.Ε. η οποία έκανε τα αδύνατα δυνατά, ώστε να προστατεύσει την οικογενειοκρατία και να την παγιώσει στην τοπική πολιτική σκηνή.

Όλο αυτό το διάστημα που μεσολάβησε εισέπραξα ότι μέρος του ηλεκτρονικού τύπου στράφηκε εναντίον μου , έμμεσα και συγκαλυμμένα, με αναρτήσεις ασαφείς, ανυπόγραφες και με στόχο να δημιουργηθούν εντυπώσεις και σύγχυση.

Παράλληλα, οι δηλώσεις στήριξης  εκλεγμένων μελών της ΝΟ.Δ.Ε. για τον άλλο συνυποψήφιο δημιουργεί πρόκριμα σε μια καθαρά εσωκομματική υπόθεση στην οποία δεν θα έπρεπε να εντοπίζεται αυτού του είδους η αντιπαλότητα και ο αθέμιτος ανταγωνισμός. Ταυτόχρονα,  η τακτική αυτή καταργεί τη μυστικότητα της επικείμενης ψηφοφορίας   και φαλκιδεύει το θεσμό των εκλογών. Παρόμοιες ενέργειες  τις απέφυγα γιατί έτσι  μου υπαγορεύει η συνείδησή μου και η ακλόνητη πίστη μου στην  ενότητα της παράταξης.

Με τα δεδομένα αυτά,  θέλοντας να προστατεύσω από τέτοιου είδους πολεμική  όσους με στήριξαν  και νιώθοντας  ηθική υποχρέωση απέναντι στην παράταξη  που ανοιχτά στηρίζω και στις προσωπικές μου αρχές και αξίες, θέλω σήμερα να γνωστοποιήσω ότι δεν θα είμαι υποψήφιος  και να ευχηθώ καλή επιτυχία στον νέο πρόεδρο. Επίσης,  να δεσμευτώ ότι, όσο τηρείται η διαφάνεια , η αμεροληψία και ο σεβασμός στο ρόλο της Οργάνωσης,  θα είμαι δίπλα του αρωγός και συμπαραστάτης.

Ακόμη, λόγω της ρευστότητας της πολιτικής κατάστασης θέλω να τονίσω ότι ο χρόνος για να δοθούν δείγματα γραφής  από τους νεοεκλεγμένους είναι περιορισμένος και πρέπει να τρέξει πολύ νερό κάτω από τις γέφυρες του ποταμού.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω όσους στήριξαν την υποψηφιότητά μου και ιδιαίτερα τα 42 μέλη της ΝΟ.Σ  που υπέγραψαν.

Τους διαβεβαιώνω ότι η στάση μας ήταν αξιοπρεπής και η βοήθειά τους στην παράταξη ελπιδοφόρα για την εδραίωση της Ν.Δ. στη διακυβέρνηση της χώρας.  Γιατί αυτό προέχει!

 

 

Με εκτίμηση

Κωνσταντίνος Τζάτζης

 

 

 

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΟΠΑΠ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης